1 uzun 2 kısa bip sesi Sorunu

Yardımsever35

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süre sonra bilgisayarımı açtım ve șu sesler gelmeye bașladı. 1 uzun 2 kısa bip sesi. Ramlerin yerlerini değiştirdim ekran kartını söküp taktım ișe yaramadı monitörde video sinyali yok diyor. Ekran kartına çok eskiden overclock yapmıştım. Uzun bir süre sonra bilgisayarda video açınca yeşil ekran geliyordu. Sorun ekran kartında mı ?

İşlemci aşırı ısınma problemi olabilir. Sinyali dogru anladığını düşünerek işlemci soğutucunu ve macununu kontrol etmeni öneririm. Daha önce birkaç sefer aynı problemle karşılaştım.

Bende de bazen 1 uzun 3 kısa bip sesi geliyordu. Çok sık olmasa da önceden mesela kasayı yerinden oynatınca oluyordu. Bende kasayı açıp ramların yerlerini değiştiriyordum. Ramlar OCZ soğutmalı, ramlar olduğu için kasanın en ufak oynanışında, sanırım yerinden gevşiyordu. Bende çözümü buldum. Ramların soket mandallarına lastik koydum. :) Şimdi sıkıntı yok çok şükür.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı