Ama %1 ve %0,1 FPS değerleriniz o gecikmeli kareler arasından hesaplanacağından daha güvenilir değerlerdir. Yani takılma olup olmadığını onlara bakarak anlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim ama ben böyle anlamıyom

normalde 1 satırda anlatırım ben bunu ama bilmiyom işte

Recep abimiz %0.1 fps yi 25 görüyo , en ufak bi fps düşüşü yok diyo mesela. Yani bu %0.1 fps o kadar kısa sürede 25 fps oluyoki biz gözümüzle anlayamıyoruz anlamında olabilir mi?
Bi daha soruyom reis. lütfen dikkatlice oku ve cevapla

Kardeşin varmı diye diye sordum mesela. cevap olarak var de. evet 2 tane kardeşim var deme
şimdi 70 ortalama fps alıyoruz. bunun ne olduğunu biliyorum. oyunun en başından en sonuna kadar kaç fps aldıysak matematik hesabı yapıp ortalamasını veriyo.
en düşük fps ; oyun içinde aldığımız en düşük fps
%0.1 fps diyelimki 25 olsun. sen diyecenki bana , oyun yağ gibi akarken bi takılma hissettin ama fps değeri 60 gibi. sen ama 60 fps de takılmayı gördün. şundan dolayı takıldı ve %0.1 fps 25 oldu. çokmu zor bişey istiyom anlamadım. 1 kişi anlatamadı. ben bi öğrensem açıkça yazacam.
Bigün x570 lerde niye fan var biri anlatsın ama öküze anlatır gibi anlatsın yazdım. cevap geldi '' PCI-e Gen 4, Gen 3'e göre 2 kat hızla. Bu da kontrol edilecek daha fazla veri demek. Ek olarak çipsetleri daha yüksek NM'de üretiyorlar ucuz olsun diye. Bundan dolayı fan kullanılmış. Fan kullanılmasa ısınacak, veri hatları istikrarsızlaşacak. ''
Yeni İşlemciler çok güçlü olduğundan , anakartta bi parçayı çok ısındırıyo. bu yüzden fan taktılar diyemediler ya. bunu diyemiyolar. bunuda anlamayana daha basit anlatıyım. anakart diye bi parça var. işlemci bu anakarta takılıyo. bu işlemci çok güçlü olduğu için , anakart ısınıyo. fan takıp soğutuyolar. yani sen çok terleyip ısınınca su içiyon demi. bu anakart su içemediği için fan takılınca aynı serinlemeyi yapıyo. bunu yazmak çokmu zor
şimdi bi daha yaz reis. ama benim gibi anlat