Anakart modeli ve bütçe?Bilgisayarımda yer yok, SSD hakkında da çok bilgim yok. Okuma hızı ve yazma hızı iyi olan bir SSD önerisi verebilirseniz sevinirim.
Anakart modeli ve bütçe?
Şu modeli tercih edebilirsiniz:H410M-H anakartım bu bütçem 5k.
Şu modeli tercih edebilirsiniz:
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...wEebRvZI6OVZzCB8om9rVjDlwk3h6hlBoChTwQAvD_BwE
İçine Windows'ta kurun.
İndirim var, şu modeli alabilirsiniz onun yerine:
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD - Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için yüksek performanslı bellek -SKC3000S/1024G Siyah 1024GB : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD - Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için yüksek performanslı bellek -SKC3000S/1024G Siyah 1024GB : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Buyrun:Şimdi baktım da anakartım SATA SSD'lere uygunmuş ona göre bir önerme yapabilir misin?
Hatalı fiyatlandırma diye düşünüyorum doğrusu. Şunuda belirtiyim bu model sadece depolama veya M.2 desteği olmayan cihazlar için. KC3000 ile kapışamaz.Bunu saat 12 civarlarında 1600 TL'ye satıyolardı baktığımda stoku kalmamıştı keşke daha önce sorsaydım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.