1 yıl boyunca tek bir oyun oynama hakkınız olsaydı ne oynardınız?

@TakatimKalmadı tam Metin2 yazmaya geliyordum bende. Ah o eski 2006-2008 halleri olsa ömür boyu bile oynarım. 🥺
Oynamayı bilmezdik ama ne zevk alırdık be! Seneler geçmiş olsa da üstünden hala 1-30 level görevleri harfi harfine aklımda neredeyse. Av görevleri bile... Bulunmayan hint kumaşı olan aç alfa mavi kurt, diğer tüm görevler birinci ve ikinci köyde de aynı iken kız çocuğu düğünü görevinde birinci köydeki yaşlı kadının ikinci köydeki yaşlı kadından farklı olması, Yonah'ın "Bu hayatta hiçbir şey karşılıksız değildir!" diyerek kömür karşılığında hastalığı için aç yaban domuzundan düşen kili istemesi...

@TakatimKalmadı ben görevleri hiç okumazdım. Hatta çoğu zaman görevleri yapmazdım bile. Benim için +3 kılıcı almak için Biyolog görevi ve pot için 15-20 levele kadar av görevleri önemliydi. He tabi birde gümüş bilezik görevi, Min-Jung mu neydi hatta o pembe kadının ismi.

Onun dışında hep sağlam çar kasmaya çalışırdım ama hiç başarılı olamazdım. 😅 En fazla 48 level atı zırhlı bir savaşçı karakterim vardı. Onunda elindeki +9 Dolunayı ve üstündeki +9 Ejder Plaka Zırhını internet kafeden 1₺'ye 100m attırarak almıştım.

Genelde 10-30 level aralığında, karakterden karaktere, serverden servere atlayarak vakit geçirirdim. Her yeni karakter açışımda "Tamam bu son, artık bunu sağlam kasacağım" deyip, bir ton hayal kurarak başlardım ama aradan 3-4 hafta geçtikten sonra yine karar değiştirirdim. 😄

Şaka maka çok özlüyorum o zamanları. Metin 2'deki anıları anlat anlat bitmez.. At Madalyonu düşürmesi, 1 metine 4-5 kişi dalması, Tombak popişlerden Değerli Taş Parçası düşürmeye çalışması... Çok güzel zamanlardı çok.. 😊

@TakatimKalmadı ben görevleri hiç okumazdım. Hatta çoğu zaman görevleri yapmazdım bile. Benim için +3 kılıcı almak için Biyolog görevi ve pot için 15-20 levele kadar av görevleri önemliydi. He tabi birde gümüş bilezik görevi, Min-Jung mu neydi hatta o pembe kadının ismi.

Onun dışında hep sağlam çar kasmaya çalışırdım ama hiç başarılı olamazdım. 😅 En fazla 48 level atı zırhlı bir savaşçı karakterim vardı. Onunda elindeki +9 Dolunayı ve üstündeki +9 Ejder Plaka Zırhını internet kafeden 1₺'ye 100m attırarak almıştım.

Genelde 10-30 level aralığında, karakterden karaktere, serverden servere atlayarak vakit geçirirdim. Her yeni karakter açışımda "Tamam bu son, artık bunu sağlam kasacağım" deyip, bir ton hayal kurarak başlardım ama aradan 3-4 hafta geçtikten sonra yine karar değiştirirdim. 😄

Şaka maka çok özlüyorum o zamanları. Metin 2'deki anıları anlat anlat bitmez.. At Madalyonu düşürmesi, 1 metine 4-5 kişi dalması, Tombak popişlerden Değerli Taş Parçası düşürmeye çalışması... Çok güzel zamanlardı çok.. 😊
Zaten bizim de oyunu bu kadar süredir oynamamızın sebebi dediğin döngü değil mi be hocam, 15 senedir bu sefer gerçekten gelişeceğim diyerek karakter açıp her seferinde bırakıyorum. Örümcek zindanına daha 2 sene önce anca girebildim 😄 Zamanında 61 level'e kadar orklarda kasılmıştım. Karakteri de sağlam sanıyordum tüm orkları toplayabiliyor diye. Bir 31 ort dolusu vardı başka da bir şeyi yoktu oysa ki.

Maymun zindanında az mı zaman geçirdik be at madalyonu düşürmek için. Az mı sinirlendik 1 grubu üstümüze çekmeye çalışırken bütün zindanın üstümüze gelmesine. Sonuna kadar gitmemizi istediği bir görev vardı, 43 level olmama rağmen kolay maymun zindanında öle öle tecrübem sıfırlanmıştı, yolu da 2 saatte falan anca bulabilmiştim. Oysa ki 3 kere düz, 1 kere sola dönünce son odaya ulaşıyordun.

Benim aklımda kalan en eski oynadığım sunucu "Mehmetçik" idi (Turkey dışında). Orada da +9 altın ayakkabım vardı, hesabı tek ayakta tutan şey o idi 😄

Neyse hocam, öyle ya da böyle bu maceranın da sonunu 2021'in Temmuz'unda hilelerin en büyük bossları kesmeye başlamasıyla ve haksız banların çoğalmasıyla beraber getirmiş bulundum. MMORPG'nin zirvesinde olmak yerine uğraşmamayı seçen bir Gameforge ile oyun yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Burada aslında daha çok sitem ederdim ancak konunun Metin2 konusu olmaması ve diğer arkadaşlar yazımı kaydıra kaydıra geçemeyecekleri için daha fazla yazmak istemiyorum.

Cennette ilk isteğim Metin2 oynamak olacak sanırım 😌

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı