1 yıl içerisinde YKS sayısalda 50 bin yapmak mümkün mü?

Hocam matematikte 20 soru problem karekökün problem kitabını öneririm fen için konu tekrarı TR dede paragraf çözerek hazırlanabilirsiniz. AYT konusundada fiziğiniz iyiyse çok şanslısınız kimyada förmul ezberleyerek biyolojidede konu özetleri hazırlayıp tekrar ederek çok rahat hazırlanabilirsiniz iyi Sosyaller.

Ya ben ne bileyim kendi bilgilerimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Deneme çözmedim çok. Biliyorum çözmem gerekiyordu ama o konuda epey boşladım. Kendime güvenmiyor değilim, belli başlı düzen ve istikrarla mevcut bilgilerimi doğru çalışmalarla pekiştirerek netlerimi yükseltebilirim gibi geliyor.

Sanırım düzgün çalışma geçmişiniz yok o yüzden inancınızın olmaması normal, çalışmaya başlayınca açılıyor insan. Önünüzde çok zaman var, sağlam bir plan ile iyi bir yeri kazanabileceğinize inanıyorum. Plan konusunda size yardımcı olabilirim az çok kafanızda oturur.

Denemeye gerek yok konulari bitirmeden bence ben yeni başladım mesela denemelere. Ama 10 dan 20 ye rahat yukseltirsin iki tane beleş katı cisim sayılar çalış bence kolay konu sıfır ezber çünkü problem coz geometri üçgen bak direk 20 yi bulursun.

Evet doğru bir tespitte bulundunuz. Bu yaşıma kadar genel olarak hayatımda bir disiplin sahibi olamadım. Neye başladıysam yarım kaldı. Bunun bilincindeyim ve bir şeyleri değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Çalışmaya başladığım zaman gerçekten çok verim alıyorum ve bir yol ilerlediğimi düşünüyorum ancak o da yarıda kalıyor ve belli bir çizgide ilerletemiyorum. Plan konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Saygılar.

Görüşleriniz ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Mesela bahsettiğiniz konular tamamen eksik ama kolay konular farkındayım. Göz atacağım mutlaka.

Mesela bahsettiğiniz konular tamamen eksik ama kolay konular farkındayım. Göz atacağım mutlaka.

Geometri çok eleyici insanlar yapmakta çok zorlanıyor ama nedenini anlayamadım ben 8 9 civarı yapıyorum bence çok zevkli bu arada denemeler bence çok önemli belirli bir konudan çözmektense sürekli farklı konulardan cözmek sizi daha iyi hazırlar sonraki sene giricekseniz en az 80 deneme öneririm.

Sınav süresinde zor oluyor görmek tytde ondan bence benim daha 7 civarı geliyor.

Sınav süresinde zor oluyor görmek TYT'de ondan bence benim daha 7 civarı geliyor.

Süreyi iyi ayarlarım derseniz geodan başlayın katsayıları mattakilerden yüksek oluyor genelde. Bana kalırsa matı sona bırakıp bütün süreyi ona kullanmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…