İnceleme 1 yıl tecrübe ile Logitech G402

Merhaba, bu benim ilk inceleme yazım olduğu için biraz eksiklikler olabilir ve resim koyamıyorum özür dilerim.

Kutusu sergilencek bir kutu değil sade normal bir kutusu var zar zor dik duruyor.

Dış görünümü.
Baş parmak koyma yeri var ve uzun bir mouse büyük eliniz veya palm grip tutuş şekliniz var ise uygundur size.
Farenin sağ ve sol tarafında sanırım grip tape çalışması var ama ter ile iz oluyor ve aseton ile zar zor geçirebildim ben.
Toplam 8 tuş makro atanabilecek 5 tuş var toplam 5 yan tuş, 2 ileri ve geri tuşu, 3 DPI ayarlama tuşu bulunuyor.
Herhangi bir RGB aydınlatma yok sadece mavi renginde aydınlatma yapan logo aydınlatması ve DPI aydınlatması var.
Kablosu çok uzun (2m) dolanmasın diye oradan buradan geçiriyorum keşke kablosuz alsaymışım diyorum.
Uzunluk: 136 mm.
Genişlik: 72mm.
Yükseklik: 41mm.
Skatezleri hakkında bilgim yok maalesef.

Teknik özellikler.
Ağırlığı 108gr hassas terazimde ölçdüm.
Logitech Delta Zero teknolojisiyle üretilmiş optik algılayıcı ve 500 IPS değere sahip.
Gerçekten hızlı bir fare füzyon motoru olduğu için.
Tuşlarda hangi switch var bulamadım.
240 DPI ile 4000 DPI arası değeri var.
32 Bit ARM işlemciye sahip.
1K Hz desteği var.
Tuşlar 20 milyon tıklama ömrü sunuyor.

Artılar.
Baş parmak koyma yeri var.
Eğer büyük eliniz var ise uzun olduğu için sıkıntı çıkarmaz.
Palm grip tutuş şekli için uygun.
Çok tuşu var.
Düşük gecikmeye sahip.
Düşük DPI değeri.

Eksiler.
Çok ağır 108gr.
Sensörü sıkıntı çıkarabiliyor.
Grip tape bölümü terden veya sürtünmeden çok kolay aşınıyor.
Kablosu aşırı uzun.

Tecrübelerim.
Her gün saatlerce oyun oynamama rağmen elimde herhangi bir rahatsızlık oluşmadı, ancak mouse bana ağır geldi. Şu anda yazılımını açamıyorum, bu yüzden bazı detayları veremiyorum. Son zamanlarda sensörle ilgili sıkıntılar yaşamaya başladım. Sağa döndürmeye çalıştığımda, oyunda hareket durup bir anda devam etti. Bu durumu 2-3 kez yaşadım, ancak bir daha tekrarlanmadı. Speed bir mouse pad ve dot skatez kullanmama rağmen ağırlığını hala hissediyorum. Bence alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence logitech tarafında fazla overrated bir mouse. Aynı fiyat bandında çok daha iyi mouseler olduğunu düşünüyorum. İnceleme güzel ve detaylı olmuş teşekkür ederim.

Çıktığı dönemde iyiydi fakat artık çok fazla seçenek var. Güncel bir mouse olmamasına rağmen fiyat olması gerekenden yüksek. Bana kalırsa bunun yerine Glorious model I tercih edilir. Daha hafif ve sensörü daha iyi

Hocam 1.5 aylık kullanılmış buldum 700 TL ye
mouse çok ağır uzun kullanımdan sonra ise takılmalar başlıyor maalesef veya uzun süreli kullanımdan sonra bence kablosuz bir mouse arayın veya daha güzel bir şey bakın 2. el bana göre alınmaz mouse

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı