1 yılda tıp kazanmak mümkün mü?

ballisthenos

Decapat
Katılım
10 Ağustos 2023
Mesajlar
377
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Lise hayatım boyunca hiçbir dersi adamakıllı dinleyemedim temelim yok sıfırdan başlamak istiyorum arkadaş ortamım yüzünden böyle oldu maalesef son sınıf öğrencisiyim 12.sınıf bu sene hem Staj'a gitmem gerekiyor. Hem de okula bu süre içinde YKS TYT AYT çalışmak istiyorum ve kendime düzenli bir ders çalışma programı kurup çalışmak istiyorum. Hedefim tıp fakültesini. Kazanmak ve iyi bir üniversite örnek vermiş olursak eğer Ege Üniversitesi sizce kazanabilir miyim? Veya sizin önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ihtimal. Bence hedefini değiştir yoksa 1 sene gider. İlla kariyer yapmak zorunda değilsen farklı yolları deneyebilirsin.
 
Her şey insanın kendi içinde bitiyor kardeşim. İmkansız olarak gördüğün şeyleri imkanlı hale getirmek senin elinde. Kolay bir süreç değil ama yapılmayacak bir süreç de değil. Bu sene yapamazsan gelecek sene yaparsın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı