hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Haziran 2022 #1 RAM 4 GB Ekran kartı GTX 650 İşlemci i5 3210m Merhaba. Uzun zamandır bilgisayarımı kullanmıyorum. Ve şu an açtım ama kasıyor. Format atsam düzelir mi? Ve oyunlarda FPS düşmesi yaşar mıyım?
Merhaba. Uzun zamandır bilgisayarımı kullanmıyorum. Ve şu an açtım ama kasıyor. Format atsam düzelir mi? Ve oyunlarda FPS düşmesi yaşar mıyım?
Abdullah BİLEN Megapat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 446 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #21 Abdullah BİLEN dedi: Format at daha sonrsa bütün driverlarını yükle. driverlar için driver boster 9'u kullanabilrsin. Genişletmek için tıkla... Tamam arkadaşlar vurmayın daha fazla, yasaklı olduğunu unutmuşum. Yanıltıcı öneri verdiğim için üzgünüm. Artı 0 Eksi
Abdullah BİLEN dedi: Format at daha sonrsa bütün driverlarını yükle. driverlar için driver boster 9'u kullanabilrsin. Genişletmek için tıkla... Tamam arkadaşlar vurmayın daha fazla, yasaklı olduğunu unutmuşum. Yanıltıcı öneri verdiğim için üzgünüm.
bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 5 Haziran 2022 #22 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Laptop. Laptop da kendim termal macunu değiştirebilir miyim? Yoksa bilgisayarcı halleder mi? Genişletmek için tıkla... Değiştirirsin 1 saat youtubeda takıldınmı yaparsın ben öyle yapmıştım bilgisayarcılara para yedirme. Zaten bilgisayarcılardaki termal macunlar genelde en kötü kalitede oluyor. Kendine iyi bir termal macun alıp öyle değiştir. Artı 0 Eksi
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Laptop. Laptop da kendim termal macunu değiştirebilir miyim? Yoksa bilgisayarcı halleder mi? Genişletmek için tıkla... Değiştirirsin 1 saat youtubeda takıldınmı yaparsın ben öyle yapmıştım bilgisayarcılara para yedirme. Zaten bilgisayarcılardaki termal macunlar genelde en kötü kalitede oluyor. Kendine iyi bir termal macun alıp öyle değiştir.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #23 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Laptop. Laptop da kendim termal macunu değiştirebilir miyim? Yoksa bilgisayarcı halleder mi? Genişletmek için tıkla... Eğer kendinize güveniyorsanız YouTube'da bir sürü video var. Yapamadığınız yer olursa burada konu açarsanız yardımcı olurlar. Artı 0 Eksi
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Laptop. Laptop da kendim termal macunu değiştirebilir miyim? Yoksa bilgisayarcı halleder mi? Genişletmek için tıkla... Eğer kendinize güveniyorsanız YouTube'da bir sürü video var. Yapamadığınız yer olursa burada konu açarsanız yardımcı olurlar.
KS KS hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 6 Haziran 2022 #24 Pigeon Lord dedi: Eğer kendinize güveniyorsanız YouTube'da bir sürü video var. Yapamadığınız yer olursa burada konu açarsanız yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yaparım mesela bi yeri yanlış yaptım kalıcı sıkıntı çıkarır mı? Ve yaparsam fps artar mı? Artı 0 Eksi
Pigeon Lord dedi: Eğer kendinize güveniyorsanız YouTube'da bir sürü video var. Yapamadığınız yer olursa burada konu açarsanız yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi yaparım mesela bi yeri yanlış yaptım kalıcı sıkıntı çıkarır mı? Ve yaparsam fps artar mı?
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #25 hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Hocam şimdi yaparım mesela bi yeri yanlış yaptım kalıcı sıkıntı çıkarır mı? Ve yaparsam fps artar mı? Genişletmek için tıkla... Nereyi yaptığınıza bağlı hocam. İşlemcinin çiplerini yamultursanız biraz sıkıntı çıkarabilir ama Ram çıkartıp takmak sorun çıkarmaz. Artı 0 Eksi
hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Hocam şimdi yaparım mesela bi yeri yanlış yaptım kalıcı sıkıntı çıkarır mı? Ve yaparsam fps artar mı? Genişletmek için tıkla... Nereyi yaptığınıza bağlı hocam. İşlemcinin çiplerini yamultursanız biraz sıkıntı çıkarabilir ama Ram çıkartıp takmak sorun çıkarmaz.