LGS'yi çok takma ben Matematik'ten 20 boşum vardı ona rağmen 300 aldım.
Not: Bu bilgi neyinize yarayacak bilmiyorum ama paylaşayım dedim için rahat olsun diye. abartılacak bir şey değil LGS.
@463895 usta sen hocaları falan takma. Senin geleceğine hocaların değil; sen karar vereceksin. Ders çalışmayınca serseri olmayacaksın. İstediğin meslek için çalışırsın, emek verirsin. Her şey okul değil bu arada. Yanlış anlaşılmasın, kötü örnek olmak istemiyorum. Hocalarını takma dostum. Sen elinden geleni yap.
Ben de ortaokulda hiç çalışmazdım. Defter bile açmazdım, o kadar Liseye geçince, bu işi eğlenceye döktüm ve yapabildikçe dopamin salgılayarak, bunu bir döngü haline getirdim. Sadece sınav zamanları çalışıyorum bu arada. Çalışamam ise özet çıkarmak, ezberlemek veya öğrenmek.
Hocaların sözlerine bakarsak, Avrupa bizi kıskanıyor şu an Dediğim gibi, elinden geleni yap.
Sayıları seversin resim çizdirirler, hikaye yazdırırlar. Tarih seversin sayılarla uğraşırsın, elementlerle uğraşırsın. Gram ilgin olmayan bir derse çalışmak zorundasın ki önünde ki koca geleceğin yok olmasın...
Sayıları seversin resim çizdirirler, hikaye yazdırırlar. Tarih seversin sayılarla uğraşırsın, elementlerle uğraşırsın. Gram ilgin olmayan bir derse çalışmak zorundasın ki önünde ki koca geleceğin yok olmasın...
Hedefim yok diyorum ama yazılım, programcılık falan yapmayı seviyorum. Mesleği de olduğu için yapmak isterim.
Matematik istediği için önemsemiyorum artık. Bıraktım yani. Üniversite okurum isterim zaten.