Sizce hayallerim gerçek olacak mı?

• Oy verenlerin toplamı
    100
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. Ama yazılım mı? Donanım mı? Pek bilgim yok. Ayrıca lisede bile değilim daha erken diye düşünüyorum.
Donanım alanında eğitim veren bilgisayar mühendisliği bölümü yok. Zaten bölümün asıl adı bilgisayar bilimi. Donanımla ilgisi yok. Elektronik mühendisliği okuyup yüksek lisansta uzmanlaşabilirsiniz yurt dışında. Elektronik çok zordur tavsiye etmem, iş bulması da çalışması da baya zordur yani. Donanıma bulaşmayın Rehberimi kesinlikle okuyun.

Kesin seçim amaçlı hareket etmenize gerek yok. İngilizce öğrenmek, bu alana önem veren bir liseyi kazanmak için çalışmak gibi şeyleri yapabilirsiniz. Memnun oldum küçük dostum, umarım ne istiyorsan onda başarılı olursun.

Bu konuyu okursak bilgisayar mühendisliği bölümünü mezunu kadar olur muyuz hocam?
Bazı mezunların farkına varamadığı şeylerin farkına varabilirsin

Sosyal'de gördüğüm en uzun post bu herhalde. 5 dakikada 1/4'ünü okudum.
Artık senin konun.

Hocam taban puanım yeterse kesinlikle yazarım. Yorumunuz gerçekten şu konudaki en güzel yorum. Çok teşşekkürler
Okuyan var mı?

Çok uzun, o yüzden okuyamadım
Var. Okumadıysan böyle bir yorum yapman çok saçma. Hani dikkat çekme çabaları falan.
Konuyu sonuna kadar okudum. Buradan memnun olmanıza ve başarılı olmanıza sevindim. İyi günler dilerim. Nice yıllara.
Çok teşekkürler güzel yorumunuz için. Bazı "Abilerim" saçma sapan yorumlar yazmışlar. Hatalarımın farkındayım ve sağolsunlar ki moderatörler düzelttiler. Birde (ayrı değil sanırım) sonuna kadar okuyan var mı moruk diyenler falan var. Onların arasında sizin gibi 4-5 tane çok güzel yorum var. Tekrardan teşekkürler...

Çok teşekkürler güzel yorumun için. Başımın üstünde yeri var böyle yorum yapanların. Ve benimde motivasyonumu 2 kat, güvenimi 10 kat arttırdın. İnşallah çalışıp "istediğin" liseyi kazanırsın ileride
@adev Benim konu altıma gel, konuşuruz, sana rehberlik yapmak isterim. Arkadaşlar dalga geçmiyor bu arada goygoy yapıyorlar Üstüne alınma yani
Hocam biliyorum goy goy yaptıklarını ama çok gereksiz yani herkes aynı şeyi diyince olmuyor...

Konu hortlatılmış.

Bu arada ney bu cidden?
Harbiden bende bilmiyorum hocam konu sahibi olarak. Öyle sıkılmış yazmışım insanlarda ilgi göstermiş. Galiba artık sınav stresinden falan bıktığım bi' zamanda kendimi dökmek mi istemişim ne yapmışım anlamadım

Kendi konunuzu hortlattınız .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…