1 yıllık 2B2T değerlendirmesi

lrkende

Hectopat
Katılım
8 Mart 2020
Mesajlar
1.108
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yok
O zamanlar Minecraft BedWars'cısıydım sanırım. Neden hatırlamıyorum, Adal izlemeye başlamıştım. Sonrasında ben de çoğu kişi gibi 14 Mart 2020'de atılan Adal'ın ilk 2B2T videosu ile 2B2T'ye ilk girişimi gerçekleştirdim. O zamanlar tek amacım toprak falan kazmaktı. Ne işime yarayacaksa :D... Başlangıçtan kaçmanın imkansız olduğunu düşünüyordum. Başlangıçta yürürken şansıma Adal'ı oyun içinde görebilmek için bekleyen bir grupla karşılaştım. Elmas setleri ve iyi kötü eşyaları vardı. Discord seslilerine gittim. Balık tutup yiyorduk. İyi kötü geçiniyorduk. Sonrasında asıl Adal'ın da girmiş olduğu PUB (Pandora's Unrevealed Box) adlı klanın Discord sunucusuna spwanda takıldığım arkadaşlar aracılığıyla girmeyi başardım. Fena bir yer değildi. Hile önerileri de bulunuyordu. İlk takıldığım grubu bir süre sonra göremedim orada. Onun dışında benim gibi o klana katılmaya çalışan, sohbette aktif olan yoldaşlar vardı. Uğraşıyorduk bayağı. Bir gün yöneticilerden birisi bana benim hiçbir zaman alınmayacağımı bu yüzden istersem Discord sunucularında durmaya devam edebileceğimi veya çıkabileceğimi söyledi. O günü fazla hatırlamıyorum. Sanırım üzülmüştüm. Günler geçiyordu. Adal yeni videolar atıyordu, onları izliyordum. Klandakilerle konuşmaya devam ediyordum. Hala bir şansım olabileceğini düşünüyordum. Bir süre sonra 2B2T Kebabs diye bir Discord sunucusu oluşturdular. Artık PUB kapanmıştı. Kebabs'ta bir süre takıldıktan sonra 2B2T beni bayağı bir sıktı. Eşya bulamamak, sürekli ölmek ve klan bulamamak gibi sebepler. Birkaç ay ara verdim. O arada ise Türk anarşi sunucularında oynamaya başlamıştım. Çok daha basit ve zevkli geliyordu. Yani başlangıçta 2B2T gerçekliğini hissedemedim tabii. Ancak o sunuculardan çok güzel arkadaşlar edindim. Aylarca eğlendik. Neden tekrar başladığımı hatırlamıyorum ancak yine başladım. Artık daha bilgiliydim. Eski toy halim biraz olsa da gitmişti. Geçen süre içinde zekileşmiştim adeta. 2BAŞ2TAŞ adında bir klan kurulmuştu. Bu klan PUB'un kurucularından birisinin yeni oluşturduğu klandı. Sanırım bir süre girmeyi denedim oraya da. Ancak sonuçlar olumlu değildi. Kendim bir klan oluşturacaktım. Adını unuttum. Başarısız oldum. Ne eşyam var ne başka bir şey. Planım klana katılmak isteyenler ile eşya bulmaktı. O iş de suya düştü maalesef. Günümüze doğru geldiğimizde bir arkadaş ile yine klan kurma işine giriştik. Pek fena değildi. O zamanlar en azından klanda oynarken güzel eşyalar bulmuştum. Tüm klana yetecek sayıda Elitra ve belirli eşyalar vardı. Çünkü bir ender Chest dolusu çoğu dolu çoğu boş Shulker bulmuştum artık. Mutluydum. Ancak klan çeşitli sebeplerle şu an ölü. Ben yine oynamaya devam ettim. Hala base arıyorum. Sonuçlar olumlu değil maalesef. Atladığım bir yer var aslında. Kebabs'ta yine konuşmaya başladım. Güzel arkadaşlıklar edindim oradan da. Hala konuşuyoruz. Güzel bir ortam.

Sonuç olarak bu bir yılda çok bilgi edindim. Nasıl daha hızlı girebileceğimiz, oyun içi komutlar gibi. Hala bir klan kurmak istiyorum. Eğer katılım olursa kurabiliriz hep birlikte. Oynayışınız fark etmez. (Yeni başlasanız bile.) Ben hile de önermeye çalışırım. Bu konuda istekli olun o yeter. Katılmak isterseniz belirtebilirsiniz. Bilmiyorum ne kadar başarılı oluruz. Ancak benim ve klanımın da 2B2T tarihinde bir yerinin olmasını çok isterim. Klan adımız ne olur bir fikrim yok henüz. Sorularınız olursa gönül rahatlığı ile sorabilirsiniz. Sizde bir şans verin 2B2T'ye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her zaman girmek isterdim, çok sıra olduğu için ve nasıl hızlı girebilcegimi bilmedigim için Türk anarşi sunucusu oynamıştım güzeldi.
 
Girdiğimde 10dk sonra bana bu hatayı verdi fotoğraftaki hatayı.
Bir de bilgisayarınız başka bir bilgisayar tarafından zorla kapatıldı dedi.
 

Dosya Ekleri

  • 9j2h20xfvbt41.png
    9j2h20xfvbt41.png
    39,3 KB · Görüntüleme: 165
Ben girebilirim PvP güzel özellikle end Cryseli arkadaşlarımla çok çalışmıştık istersen ben girebilirim. Ama set falan yok ama ben bir 8 gün sonra setli olurum spawndan kaçcam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı