1 yıllık Seagate SSHD alınır mı?

Baldi

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2. El bir SSHD var. 64MB önbellek 500 GB'lık 8 GB SSD bölümü var. Arkadaşımdan alacağım öneriniz nedir? Test sonuçları resimde. 1 yıl kullanılmış.

20200227_013247.jpg

Benim 2014'de kutusunu açtığım 1tb Seagate 5400 rpm SSHD vardı. 8gb SSD'si vardı onunda. Geçen yıl aramızdan ayrıldı malesef. Yani 5 yıl boyunca acımasızca kullanmışım ve en sonunda nalları dikti. Durum böyle, 4 yıl daha kullanırsın gibime geliyor. Bence 1-2 TB 7200 RPM Seagate barracuda daha mantıklı bir seçim olur.

Alacaksan bu sonuca bakma kardeş bende aldım böyle ikinci el bir ürün HDD aynı bu ekranı attı adam yani program ile hard disk elime ulaştığında detaylı bilgilerine baktım bir defa Low format atmış baş sector taraması yaptım 17 tane bozuk sector buldu. Aynı hard diski bu program ile bakınca hata bulmadı gine HD Tune ile sağlık taraması yapıp atsın kendi fikrim.

Fiyatı 150 TL. Biraz internetten baktım 250 300 350 gibi değişiyor. Şimdi tanıdık böyle kötü bir şey alıp bana kakalamaya çalışacak biri değil. Sadece sormak istedim. Kendi 1-2TB SSD alacak bende sadece depolama olarak kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı