Merhaba, bundan 1 yıl önce Turbox SSD okuma ve yazma hızı nasıl olmalı diye konu açmıştım, herkes Turbox'u kötülemişti aman uzak durun dendi. Patlayan C4 gibidir dendi en fazla 6 ay ve 1 yıl dayanır diyenler oldu ama ölmedi hala SSD'yi kullanıyorum ve içerisinde Windows 11 kurulu kasma donma yapmıyor. 1 yıl sonra yaşadığım tek sorun bazen Windows açılışında donuyordu o da nadiren eskiden nasıl kullandıysam hala kullanmaya devam ediyorum. Belki ileride tekrar değiştirebilirim 1 yıl içerisinde okuma yazma hızında düşüşler olmuş ama herkesin dediği gibi göçmedi SSD'yi aldıktan 1 hafta sonra burada konu açmıştım o zamanki değerlerle 1 yıl sonraki değerleri paylaşıyorum.
1 yıl önceki açtığım konu: Turbox SSD okuma yazma hızı nasıl olmalı?
1 yıl önceki hız değerleri.
1 yıl sonraki hız değerleri.
1 yıl önceki sağlık değerleri.
1 yıl sonraki sağlık değerleri.
Gördüğünüz gibi sağlıkta herhangi bir düşüş olmadı tek düşüş okuma yazma hızlarında oldu. Bu demek oluyor ki Turbox SSD o kadar da kötü değil eski laptoplar için gayet ideal. Bu markadan daha berbat SSD'ler de var örnek olarak Adata markası.
1 yıl önceki açtığım konu: Turbox SSD okuma yazma hızı nasıl olmalı?
1 yıl önceki hız değerleri.
1 yıl sonraki hız değerleri.
1 yıl önceki sağlık değerleri.
1 yıl sonraki sağlık değerleri.
Gördüğünüz gibi sağlıkta herhangi bir düşüş olmadı tek düşüş okuma yazma hızlarında oldu. Bu demek oluyor ki Turbox SSD o kadar da kötü değil eski laptoplar için gayet ideal. Bu markadan daha berbat SSD'ler de var örnek olarak Adata markası.