Bence bulaşma hocam.
Yasal bir durum. Hesap benim zaten. Kapanma, çalınma gibi bir durum olmaz. Kendiniz oyunu alsanız bile bu hesaptan oynadığınız save her zaman devam eder. Sıfırlanma durumu yoktur.Satılık: Ortak Forza Horizon 4 (Ultimate Edition) Hesabı
Bu yazıyı okumanız yeterlidir. Eski mesajları ve fiyatlandırmaları referans almayınız. Bu yazı güncel olandır! Tüm sorularınızın cevapları bu yazıda. Lütfen okuyun! Fiyatı yüksek tutmak yerine 20 TL düşündüm. Online olarak oynayabiliyorsunuz! Hesap bana aittir! Ucuz olması kafanızı...www.technopat.net
Bu konudan alacağım hocam hesabı. Deneme amaçlı.
Yasal bir durum. Hesap benim zaten. Kapanma, çalınma gibi bir durum olmaz. Kendiniz oyunu alsanız bile bu hesaptan oynadığınız Save her zaman devam eder. Sıfırlanma durumu yoktur.
İninal'im yok fakat İninal'den IBAN'a gönderme yapabiliyorsunuz.Hocam ininal kabul ediyor musunuz?
Ininal'im yok fakat Ininal'den IBAN'a gönderme yapabiliyorsunuz.
Geliştirme:Bugün GameSatış'tan 25 TL'lik Xbox Game Pass 3 aylık garanti diye satın aldığım hesaplarının kişisel bilgilerini ile ilgili araştırdım. Dark web sitesi olduğu öğrendim. Sıkıntı çıkar mı bilmem daha yeni aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.