1 Yıllık Xbox Game Pass nasıl alınır?

enesbsk

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Önümüzdeki aylarda zamlanma ihtimaline karşın bilgisayar için 1 yıllık Xbox Game Pass almak istiyorum fakat Xbox'un kendi sitesinde bulamadım. Acaba 1 yıllık almak mümkün mü yoksa bir ay olarak mı alabiliyoruz sadece?

Hocam Gamepass için yıllık bir seçenek yok. Aylık olarak yenileniyor. Bazı yerlerde satıyorlar. Güvenliği tartışılır. Xbox Live Gold aboneliği için de yıllık abonelik kalktı. Mevcut aboneler devam edebiliyor.

Hocam Gamepass için yıllık bir seçenek yok. Aylık olarak yenileniyor. Bazı yerlerde satıyorlar. Güvenliği tartışılır. Xbox Live Gold aboneliği için de yıllık abonelik kalktı. Mevcut aboneler devam edebiliyor.
Üzücü... 1 yıllık satılsa çok karlı olurdu çünkü 1 yıl içerisinde çok yüksek ihtimalle zam gelecek buna da.

Football Manager ve Forza gibi oyunlar için ben de almayı düşünüyorum fakat forumdaki bir konuda denk geldim, herhangi integrated mod Manager'lar ile bile değişikliğe izin vermiyormuş kararsız kaldım, bir de Football Manager 2021 gelir gelmez acaba buraya eklenecek mi? Bilgisi olan var mı?

200 TL civarına bir yıllık Live Gold üyeliği bulunabiliyor internette. Onu alıp üstüne de bir aylık Game Pass Ultimate aldığınızda 13 aylık Game Pass Ultimate oluyor. Bir araştırın alabileceğiniz siteleri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı