hyalcinarikan
Megapat
Daha fazla
Merhabalar, bana uzun süre boyunca yetecek bir oyun oynayabileceğim ve mix mastering yapabileceğim bir masaüstü toplamak istiyorum. Bütçe m 10.000 fakat gerçekten sisteme katkısı çok olacaksa 11.000’e kadar çıkabilirim ve monitör dahil fiyata. Doların yükselişinden mütevellit bir iki gün içinde hemen sipariş etmek istiyorum. Sistem toplu veya parça parça önerilebilir daha önce bilgisayar montajlamadım fakat herkes yapabiliyorsa gerek yardımla gerek videolardan öğrenerek yapabileceğimi düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Ekleme olarak bugün Vatan’da böyle bir sistem önerdiler. Değer mi?Merhabalar, bana uzun süre boyunca yetecek bir oyun oynayabileceğim ve mix mastering yapabileceğim bir masaüstü toplamak istiyorum. Bütçe m 10.000 fakat gerçekten sisteme katkısı çok olacaksa 11.000’e kadar çıkabilirim ve monitör dahil fiyata. Doların yükselişinden mütevellit bir iki gün içinde hemen sipariş etmek istiyorum. Sistem toplu veya parça parça önerilebilir daha önce bilgisayar montajlamadım fakat herkes yapabiliyorsa gerek yardımla gerek videolardan öğrenerek yapabileceğimi düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: