10.000-11.000 monitör dahil PC toplama

Bütçe
10.000-11.000
Merakımdan soruyorum da, bu sistemlerde depolama görevini hangi parça görüyor? Bende SDD olmayan bir sistem var, 1TB HDD var burada sadece SDD görünce anlayamadım, bilgilendirirseniz çok sevinirim, teşekkürler.

Bu sistem 10500 liradan aşağı tutmaz tahminim,kabaca yanlış bir hesap yapmadıysam

Yok canım,çok önemli bir sorun değil ama 24 inch tam ideal paranı boşa vermiş olursun bence,ondan dedim.27 inch gereksiz 1080p için.
Hocam sistem monitörsüz 10.038 TL tutuyor. Bir de 2070S in hakkını vermek için 2K monitör lazım ki onlar da çok ucuz değil. Haliyle benim bütçemi biraz aşıyor o yüzden 2060S almak daha mantıklı gibi bir de mix mastering ve edit işleri yaparken büyük ekran daha kolaylık sağlar ondan 27 inç curved bir monitör düşünüyorum.
Merakımdan soruyorum da, bu sistemlerde depolama görevini hangi parça görüyor? Bende SDD olmayan bir sistem var, 1TB HDD var burada sadece SDD görünce anlayamadım, bilgilendirirseniz çok sevinirim, teşekkürler.
500GB’lık SSD bence gayet yeterli depolama için. Meraktan sormak isterim 1TB’ın ne kadarını kullanıyorsunuz?

Hocam sistem monitörsüz 10.038 TL tutuyor. Bir de 2070S in hakkını vermek için 2K monitör lazım ki onlar da çok ucuz değil. Haliyle benim bütçemi biraz aşıyor o yüzden 2060S almak daha mantıklı gibi bir de mix mastering ve edit işleri yaparken büyük ekran daha kolaylık sağlar ondan 27 inç curved bir monitör düşünüyorum.

500GB’lık SSD bence gayet yeterli depolama için. Meraktan sormak isterim 1TB’ın ne kadarını kullanıyorsunuz?
Peki hayırlı olsun o zaman.Dediğim gibi inno3d yi değerlendirin bence.

Başlarda gerçekten sadece 100GB civarıydı ama oyun sevdam beni devamlı oyun almaya sürükledi şuanda 600GB dolu, ama 400GB daha da dolduracağımı sanmam. Ben 2 yıl önce topladım sistemi, SSD almadığım için inanılmaz pişmanım, bilgisayar+oyunlar çok ağır açılıyor, çalışıyor.

Başlarda gerçekten sadece 100GB civarıydı ama oyun sevdam beni devamlı oyun almaya sürükledi şuanda 600GB dolu, ama 400GB daha da dolduracağımı sanmam. Ben 2 yıl önce topladım sistemi, SSD almadığım için inanılmaz pişmanım, bilgisayar+oyunlar çok ağır açılıyor, çalışıyor.
Oyunları bitirdikçe sildiğim sürece ben de 500GB’ın sorun çıkaracağını sanmıyorum. Boş verin hocam önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır.
Çok teşekkürler hocam. Bakacağım ısı değerlerine.
Hocam baktığımda gördüm ki kartı zorlayacak oyunlarda maksimum 76 dereceyi görüyor. Bence tercih edilebilir. Kartın başka bir sorununu duydunuz mu hiç?

Bu uygulamar için AMD mi daha avantajlı Intel mi?

AMD olarak:

Intel:

Bu uygulamar için AMD mi daha avantajlı Intel mi?

AMD olarak:

Intel:
Hocam önerdiğiniz sistem monitörsüz 11.530 TL. Keşke bu bilgisayarı alıcak bütçem olsa.

Monitör unutmuşuz 😒

Sorduğum soruya cevap berirswniz ona göre farklı bir alternatif önerilebilir veya direkt RTX 2060 Super alın.
Hocam AMD işlemciler f/p konusunda daha iyi olduğu için AMD işlemci almak var. Kafamda aşağıdaki sistemi almak var şu anda. Bir öneriniz var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı