Ekran kartıyla ilgili de bir problem yoksa tamam gibi. Monitörün fiyatı da güzel.Hocam AMD işlemciler f/p konusunda daha iyi olduğu için AMD işlemci almak var. Kafamda aşağıdaki sistemi almak var şu anda. Bir öneriniz var mıdır?
- Ryzen 5 3600X = 1727,56 TL
- Asrock B450 Pro4 = 858,63 TL
- G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200 Mhz CL16 = 573,03 TL
- MASTERBOX MB511 RGB 650 80+ = 1181,59 TL
- Samsung 860 Evo 500 GB = 648,35 TL
- Inno3D NVIDIA GeForce RTX 2060 Super Twin X2 OC 8 GB 256 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
- MSI Optix MAG271CV 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı
Hocam neden alınmaz?Bazı uygulamalar Intel ile daha stabil çalışabiliyor o yüzden sordum.
İnno3d Twin X2 modeli alınmaz.
Türkiye burası her şeyin fiyatı çok değişken. :’)Ekran kartıyla ilgili de bir problem yoksa tamam gibi. Monitörün fiyatı da güzel.
Kasa fiyatı yine artmış.
@SylveonHocam neden alınmaz?
Türkiye burası her şeyin fiyatı çok değişken. :’)
Hocam neden alınmaz?
Ben de indirim geleceğini pek sanmıyorum. Önerdiğiniz kartı almak en mantıklısı olur herhalde.Bir konuda daha vardı Palit ve INNO3D RTX 2060 Super modellerinin incelemelerine baktığımızda kartlarda birtakım eksiklikler vardı ve 80 dereceleri görüyordu. Bu sebeple ekran kartında da problem yoksa alın demiştim ama incelemelere bakınca pek alınası kartlar gibi durmuyorlar.
Kasa hava akışı ne kadar iyi olursa olsun yine rahatsız edici ısınmalar olabilir. Yani kötü değiller ancak iyi de değiller bu konuda. Bu sebeple ben ya aşağıdaki modeli alın ya da indirim bekleyin derim. Tabi bu artışla birlikte ne zaman indirim gelir bilemiyorum.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Inno3D ile arasında fiyat farkı çok az gerçekten iyise Galax da çok iyi bir seçim olabilir. Sıcaklık değerleri ne kadar biliyor musunuz?@EgeN7 açıkladığı gibi ısınma sorunu var benim önerim az koyup Galax RTX 2060 Super EX White modelini almanız.
80 derecelere çıkan Inno3D’ye göre çok iyi.Gaming X modelinden daha iyi (Benzer fan hızları) demem yeterli olur sanırım inceleme bırakayım:
Galax GeForce RTX 2060 Super EX Review
The Galax GeForce RTX 2060 Super EX retails for the same price as the NVIDIA Founders Edition, yet comes overclocked out of the box, and features a much better cooler. The card is actually the coolest RTX 2060 Super we tested so far, and it includes idle fan stop, too.www.techpowerup.com GALAX GeForce RTX 2060 SUPER EX review
We have GALAX in the house, and they brought along their EX edition of the GeForce RTX 2060 SUPER, NVIDIA has launched graphics cards in their new Super series, as in super-charged. And the RTX 2060 c... Graphics Card Temperatureswww.guru3d.com
Zaten Galax EX-Gamer serileri orta-üst seviye bir kart sıcaklıklar ortada.80 derecelere çıkan Inno3D’ye göre çok iyi.