10.000-11.000 TL bütçe ile sistem toplama

ARGB uyuma dikkat etmedim ama çok hoş bir sistem oldu:

Dediğim gibi görsel olarak çok hoş ama ARGB uyumu yok isterseniz uyumlu bir sistem önerilebilir.

Hava akışı olarak Rev200'mü , Aerocool Airhawk Duo'mu önerirsiniz ?

Attığım sisteme görsel olarak kesinlikle Rev 200 yakışır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartının fan kısmı ışıklı olduğu için güzel görüntü olacaktır.

Attığım sisteme görsel olarak kesinlikle Rev 200 yakışır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartının fan kısmı ışıklı olduğu için güzel görüntü olacaktır.

Önerdiğiniz ekran kartı tam bir F/P ancak sıcaklık değerleri beni birazcık endişelendirdi , sizce üstüne 800TL kadar daha ekleyip asus rog strix modelini almak mantıklı olur mu ?

Bu iki ekran kartından siz olsanız hangisini seçerdiniz , herhangi birinin fanında vs. sıkıntı varsa beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.

@Sylveon
inno3d'nin türkiye distribütörlüğü olmadığı için herhangi bir sorun çıkarsa uğraşmaktan korkuyorum bu konu hakkında herhangi bir bilginiz var mı ?

ayrıca aklımda bir fikir daha var , sizce şimdi idarelik 1.8 bin civarına 1660 super alıp 3000 serisi çıkınca elimdeki ekran kartını satıp 3000 serisi bir ekran kartı almak mantıklı bir hareket olur muydu ?
sizce 3000 serisi fiyatlarının çok uçuk olma ihtimali var mıdır ?

Fiyat hakkında bir şey diyemem maalesef.

Gtx 1650 Super o iş için daha mantıklı olur.

Inno3d distribütörü EKSA (Gamegaraj) olması gerek:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı