10.000-12.000 TL Sistem Toplama

GabiX

Centipat
Merhaba arkadaşlar 1-2 ay içerisinde bir gaming sistem toplamayı düşünüyorum kendime 2 tane sistem belirledim Intel işlemcili ve Ryzen işlemcili. Sistemleri inceleyip önerisi, tavsiyesi olan ya da daha ayrı güzel bir sistem toplayabilen varsa yardımcı olabilir mi? Eksik veya yanlış birşey yapmak istemiyorum.

Not: Radeon 5700 XT özel tasarımları henüz çıkmadı onlar ne zaman çıkacağını bilmediğimden sisteme eklemedim.

İşlemci: İ7 9700K
Anakart: MSI Z390 Tomahawk
Ekran kartı: Asus rog strix RTX 2070 O.C
Ram: Gskill SniperX 16GB (2x8) 3200MHz
Depolama: Samsung 970 Evo Plus M.2 500GB SSD
Kasa: Coolermaster MB511
Soğutma: Coolermaster ML240L
Güç kaynağı: High Power 750W 80+ Gold

12 Bin TL

İşlemci: Ryzen 3700X
Anakart: MSI X570 Gaming Plus
Ekran kartı: MSI Radeon RX 5700 XT
Ram: Gskill SniperX 16GB (2x8) 3200MHz
Depolama: Samsung 970 Evo Plus M.2 500GB SSD
Kasa: Coolermaster MB511
Soğutucu: Coolermaster ML240L
Güç kaynağı: High Power 750W 80+ Gold

10 Bin TL

Bence 2 tane kasa al. Biri oyun oynamak için olur diğerinin işlemcisi çok iyi olur ama ekran kartı düşük olur. Bir de aparat alır yayın açarsın 2 bilgisayarı birbirine bağlarsın. Çok rahat yayın açarsın.

Eğer 1080p ve 2K oyun oynayacaksan intel sistemi al, 4K oynayacaksan AMD sistemi al.
İntel sistem de neden 4K oynanamıyor onu anlamadım?
Bence 2 tane kasa al. Biri oyun oynamak için olur diğerinin işlemcisi çok iyi olur ama ekran kartı düşük olur. Bir de aparat alır yayın açarsın 2 bilgisayarı birbirine bağlarsın. Çok rahat yayın açarsın.
Yayınlarla işim yok sadece evde kendim işten sonra veya can sıkıntılarında açıp oyun oynamak içim sistem kurmak istiyorum.

Neden 2 monitör?
yayın yapacak sandım benim hatam

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı