10.000-14.000 TL yazılım ve günlük kullanım için laptop önerisi

Bütçe
10k - 15k
Huawei serilerine göz atmanı tavsiye ederim. Ekran kalitesini beğeniyorum ve işlemcileride sanırım bütçene göre i7 11. nesil olsa gerek.
Hicam Huawei lerede baktım fakat galiba Huawei lerde ram vs anakarta gömülü geliyormuş. Bana ileride ram ve ssd yükselmeye uygun bir laptop lazım.

Harici bir ekran kartlı modelden zarar gelmez. Attığım modellere bakabilirsiniz.

Bunlara bakabilirsiniz.
Acere pek ısınmıyor içim de hp olan nasıldır hocam hem sessiz hemde yukseltmeye uygun olması gerek.Bide pil performansı.

Hicam Huawei lerede baktım fakat galiba Huawei lerde ram vs anakarta gömülü geliyormuş. Bana ileride ram ve ssd yükselmeye uygun bir laptop lazım.

Acere pek ısınmıyor içim de hp olan nasıldır hocam hem sessiz hemde yukseltmeye uygun olması gerek.Bide pil performansı.
Pil performansı ne yazık ki ekran kartlı modellerde tatmin etmeyecektir. Maksimum 2 saat ekran süresi alabilirsiniz.

Pil ömrü ne kadar istediğinize bağlı, dediğim Ultrabook'larda bakılabilir. Victusta biraz pil ömrü sunabilir 60wh batarya + AMD işlemci ile fakat Wi-Fi kartı bir tık sıkıntı gibi.
Bu fiyatlarda MacBook dışında notebooklar'ın fiyatını hakettiğini pek düşünmüyorum. Lakin pil ömrü konusunda gaming laptopların ekran süresi az olduğu için yapacak bir şey yok gibi.

Hicam Huawei lerede baktım fakat galiba Huawei'lerde RAM vs anakarta gömülü geliyormuş. Bana ileride RAM ve SSD yükselmeye uygun bir laptop lazım.

Tamam 1 slot üstünde gelen RAM anakarta entegredir ama fazladan boş olan bir slot daha olması lazım.

Üstünde gelen anakarta entegre RAM 8 GB olsa boş slota da sen 8 GB eklesen oldu sana 16 GB mis gibi dizüstü.

Üstündeki SSD zaten yükseltilebilir yani anakarta entegre ( gömülü ) olmadığını düşünüyorum ama yine alınacak model Huawei hangisi ise ( D14- D15 - D16 ) YouTube'dan sökülme videolarına bakılıp incelenebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı