10.000-15.000 TL 2K monitör önerisi

G6 2K OLED 18.000 TL olanı alacağım araştırma yaptım ama OLED de yanma beyazları pembe gösterme vs çok var diyorlar,

2 yıl yanma garantisi var. Ayrıca bir sürü koruma var. Ek olarak güncel paneller daha geç yanma sorunu yaşıyor.

Rtings'in yorumu da bu şekilde:
Samsung S95b OLED'de kullanılan birinci nesil qd-OLED çok hızlı bir şekilde kalıcı görüntü tutma özelliği geliştirmiş olsa da, daha yeni Samsung S95C OLED çok daha dayanıklı görünüyor. Sekiz ay sonra, S95C'de neredeyse hiç görüntü tutma belirtisi görülmezken, LG G3 OLED'de kullanılan en son, en harika woled panelde ciddi görüntü tutma özelliği görülüyor. Yani, daha yeni S95C OLED'in hem birinci nesil qd-OLED'den hem de en son woled panellerden daha dayanıklı olduğu açık.

G6 3.nesil qd OLED panel kullanıyor, kolay kolay yanmaz. Atılımlı ısı borusu var Samsung'ta. Logo ve görev çubuğu algılama var. Piksel kayması ve piksel yenileme var. Yeterli korumalar var yani.

2 yıl yanma garantisi var. Ayrıca bir sürü koruma var. Ek olarak güncel paneller daha geç yanma sorunu yaşıyor.

Rtings'in yorumu da bu şekilde:
Samsung S95b OLED'de kullanılan birinci nesil qd-OLED çok hızlı bir şekilde kalıcı görüntü tutma özelliği geliştirmiş olsa da, daha yeni Samsung S95C OLED çok daha dayanıklı görünüyor. Sekiz ay sonra, S95C'de neredeyse hiç görüntü tutma belirtisi görülmezken, LG G3 OLED'de kullanılan en son, en harika woled panelde ciddi görüntü tutma özelliği görülüyor. Yani, daha yeni S95C OLED'in hem birinci nesil qd-OLED'den hem de en son woled panellerden daha dayanıklı olduğu açık.

G6 3.nesil qd OLED panel kullanıyor, kolay kolay yanmaz. Atılımlı ısı borusu var Samsung'ta. Logo ve görev çubuğu algılama var. Piksel kayması ve piksel yenileme var. Yeterli korumalar var yani.

Peki ben CS oynaycağım benim sistemde FPS'e katkısı olur mu ya da düşürür mü,
Bilmedğimden soruyırum cevapladığın için teşekkürler bu arada.

Peki ben CS oynaycağım benim sistemde FPS'e katkısı olur mu ya da düşürür mü,
Bilmedğimden soruyırum cevapladığın için teşekkürler bu arada.

Bütçesindeki en hızlı monitör. Ghosting ve overshoot gibi sorunlar yok. 360Hz versiyonunun incelemesi çok başarılı. Bu model 240Hz ve ARGB olmaması dışında aynı paneli kullanıyor. 2K olduğu için FPS biraz düşer ama, hız bakımından kesinlikle memnun kalırsın.

Desktop Screenshot 2025.05.27 - 00.12.29.33.png

Bu resimdeki sitenin linkini atar mısın?
Tekrardan teşekkürler iyi akşamlar.

Bu bütçelerde satılan örnek IPS monitör incelemesi de paylaşayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı