10.000-15.000 TL telefon önerisi

Kamera aşırı önemli değil ama çok da kötü olsun istemiyorum. Oyun tabii ki oynayacağım ama genel kullanım için istiyorum daha çok.

Önerim Honor 90 olur hem oyun hem günlük kullanım hem de kamera açısından üzmeyecek bir cihazdır. Nothing Phone (2a) indirimdeyken önerebilirim. (şu anda indirimde 15k fiyatı var.) A34 dengeli bir cihaz kamerası üzmez oyunlarda orta-iyi denilecek düzeyde ve Samsung telefonda 4 yıl güncelleme desteği sunuyor. Burada sizin ne istediğinize bağlı, Genelde oyun için tercih edilen ama benim fikrim genel kullanım için üzmeyecek olan bir cihaz ve bütçe artarsa Poco X6 Pro'ya da bakabilirsiniz işlemcisi o fiyata mükemmel. Şunu da ekleyeyim, Xiaomi yazılım ve arayüz olarak Samsung'un veya diğer markaların gerisinde bunuda göz önünde bulundurun. Ne istediğinize bağlı, kararı kendiniz vermeye çalışın.
 
Önerim Honor 90 olur hem oyun hem günlük kullanım hem de kamera açısından üzmeyecek bir cihazdır. Nothing Phone (2a) indirimdeyken önerebilirim. (şu anda indirimde 15k fiyatı var.) A34 dengeli bir cihaz kamerası üzmez oyunlarda orta-iyi denilecek düzeyde ve Samsung telefonda 4 yıl güncelleme desteği sunuyor. Burada sizin ne istediğinize bağlı, genelde oyun için tercih edilen ama benim fikrim genel kullanım için üzmeyecek olan bir cihaz ve bütçe artarsa POCO X6 Pro'ya da bakabilirsiniz işlemcisi o fiyata mükemmel. Şunu da ekleyeyim, Xiaomi yazılım ve arayüz olarak Samsung'un veya diğer markaların gerisinde bunu da göz önünde bulundurun. Ne istediğinize bağlı, kararı kendiniz vermeye çalışın.

Honor 90'da karar kıldım teşekkürler.
 

Geri
Yukarı