10.000-15.000 TL'ye gezilebilecek şehir önerisi

Jacksonstorm

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
İ5 12400F
32GB RAM
Merhaba.

İstanbul'da yaşıyorum. Kız arkadaşımla birlikte ortalama 10-15 bin TL bütçeyle konaklama yol dahil gezilebilecek şehir arıyorum. 2-3 gece konaklama olacak. Sessiz sakin tatlı güzel bir tatil yapılacak şehir arıyorum. Gezilecek görülecek güzel yerleri olursa harika olur. Yakın civardaki şehirler olabilir. İzmir foça düşündüm ancak araç olmadığı için zor olur gibi geldi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba.

İstanbul'da yaşıyorum. Kız arkadaşımla birlikte ortalama 10-15 bin TL bütçeyle konaklama yol dahil gezilebilecek şehir arıyorum. 2-3 gece konaklama olacak. Sessiz sakin tatlı güzel bir tatil yapılacak şehir arıyorum. Gezilecek görülecek güzel yerleri olursa harika olur. Yakın civardaki şehirler olabilir. İzmir foça düşündüm ancak araç olmadığı için zor olur gibi geldi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
AirBnB kullanırsanız çoğu yeri gezebilirsiniz bence.

Eğer eski foça'ya gidecekseniz otel daha mantıklı olur bence hocam, AirBnB'de eski foça sahiline yakın 2 ev var ikiside geceliği 2 bin tl, otel veya pansiyon olursa 1500, 1250 civarı değişiyor. Ne zaman gideceğinizi söylememişsiniz bu aylarda denize girilmez hocam 😅. Giderseniz Antik liman, Beş kapılar kalesi, Antik kent, yel değirmenleri ve aşıklar caddesini görmeye gidebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı