Arkadaşlar biliyorum bu bütçe ile çok fazla sistem tavsiyesi var onlara bakmam gerekir fakat benim işime yarayacak bilgisayarlar değiller.
İstediğim özellikler.
Ekran kartı önemli değil oyun için kullanmayacağım.
Min 32 GB RAM olmalı.
İşlemcide iş parçacığı yüksek lazım tercihen AMD (AMD 2700X hoşuma gitmişti)
Monitör olarak 27.inch olsun Hz önemli değil teşekkürler.
ULTIMA-10600KF oyuncu bilgisayarı INTEL i5 10400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Asus ROG Strix Impact II Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
ULTIMA-10600KF oyuncu bilgisayarı INTEL i5 10400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
Asus ROG Strix Impact II Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Arkadaşlar biliyorum bu bütçe ile çok fazla sistem tavsiyesi var onlara bakmam gerekir fakat benim işime yarayacak bilgisayarlar değiller.
İstediğim özellikler.
Ekran kartı önemli değil oyun için kullanmayacağım.
Min 32 GB RAM olmalı.
İşlemcide iş parçacığı yüksek lazım tercihen AMD (AMD 2700X hoşuma gitmişti)
Monitör olarak 27.inch olsun Hz önemli değil teşekkürler.