10.000 bütçe ile her şey dahil bilgisayar toplama

xmartogo

Hectopat
Arkadaşlar biliyorum bu bütçe ile çok fazla sistem tavsiyesi var onlara bakmam gerekir fakat benim işime yarayacak bilgisayarlar değiller.
İstediğim özellikler.
Ekran kartı önemli değil oyun için kullanmayacağım.
Min 32 GB RAM olmalı.
İşlemcide iş parçacığı yüksek lazım tercihen AMD (AMD 2700X hoşuma gitmişti)
Monitör olarak 27.inch olsun Hz önemli değil teşekkürler.

malesef stok yok vermiş olduğun kasada 1 hafta içinde almam lazım başka önerin var mı ve bu ayrıca 16 gb ram kapasitesi bulunmakta

Arkadaş anladığım kadarıyla render sistemi arıyor bu render için pek uygun değil.
2x8 RAM. 16 Yeter. Başka güzel sistem yok. Pollux 3T-10 Var ama ekran kartı stoğu yok.

Arkadaş anladığım kadarıyla render sistemi arıyor bu render için pek uygun değil.
render pek denilmez oyuncu bilgisayarı lazım ama üst düzey ram dediğim gibi min 32
2x8 RAM. 16 Yeter. Başka güzel sistem yok. Pollux 3T-10 Var ama ekran kartı stoğu yok.
16 Yeter ne demek kanka gözünü seveyim minimum 32GB dediysem bi ihtiyacım var demekki
Yardımcı olabilecek biri yok mu ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar biliyorum bu bütçe ile çok fazla sistem tavsiyesi var onlara bakmam gerekir fakat benim işime yarayacak bilgisayarlar değiller.
İstediğim özellikler.
Ekran kartı önemli değil oyun için kullanmayacağım.
Min 32 GB RAM olmalı.
İşlemcide iş parçacığı yüksek lazım tercihen AMD (AMD 2700X hoşuma gitmişti)
Monitör olarak 27.inch olsun Hz önemli değil teşekkürler.

Amd ryzen 7 3700x
rx 570
32 gb ram
Anakart
ssd
Psu
kasa
Klavye ve Mouse
Arkadaşlar anakart la sistemin uyuşmasını bilmem ama uyuşmuyorsa ben bilmem.
He buarada monitörle Fiyat azcık aşıyo ama https://www.hepsiburada.com/benq-gl...n-monitoru-p-HBV00000WBRKR?magaza=Hepsiburada

Son düzenleme:
render pek denilmez oyuncu bilgisayarı lazım ama üst düzey ram dediğim gibi min 32

16 Yeter ne demek kanka gözünü seveyim minimum 32GB dediysem bi ihtiyacım var demekki
Yardımcı olabilecek biri yok mu ?
Oyuncu bilgisayarı arıyorum dediniz ne oynayacaksınız şuanda 32GB ram gerektiren bir oyun görmedim çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı