10.000₺ bütçeye tablet önerisi

ShitShotTR

Hectopat
Selam arkadaşlar. Psikoloji öğrencisiyim. Özellikle hocaların derste açtığı slayta ek notlar almak veya onların altını çizmek, not tutmak için tablet almayı düşünüyorum. Bunun için kalemi olan bir şey düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz bir şey var mı acaba? Alta bir tane bulduğum ürün bırakıyorum, ona da yorum yaparsanız sevinirim.

Kanka 13.500'e çıkabilirsen Samsung Tab S9 FE her anlamda attığından daha iyi gerek AMOLED ekran gerek S Pen'le gelmesi AKG hoparlörleri 90 Hz ekranı 2 GB daha fazla RAM'i fark atan işlemcisi ve Samsung arayüzüyle mükemmel bir seçim bence memnun kaldım

Satıcı MediaMarkt 12.500'e buldum alacaksan hızlı al tükeniyormuş şu an

Gerçekten deli satıyor cihaz

Kanka 13.500'e çıkabilirsen Samsung Tab S9 FE her anlamda attığından daha iyi gerek AMOLED ekran gerek S Pen'le gelmesi AKG hoparlörleri 90 Hz ekranı 2 GB daha fazla RAM'i fark atan işlemcisi ve Samsung arayüzüyle mükemmel bir seçim bence memnun kaldım

Satıcı MediaMarkt 12.500'e buldum alacaksan hızlı al tükeniyormuş şu an

Gerçekten deli satıyor cihaz
S9Fe amoled ekran değil hocam. TFT ekran.

Samsung Galaxy TAB A9+ (128/8GB) alabilirsin bence. Bende aynısını kullanıyorum ve çok memnunum.
(NOT: Tableti OneUI 5.1 değil 6.1 olarak alırsan daha iyi olur. Çünkü OneUI 5.1'den 6.1'e güncelleyince kasma sorunları oluyor.)
Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet (8 GB / 128 GB)
Bu linkten istediğin satıcıyı seçip öyle alabilirsin.

Samsung Galaxy Tab A9+ (128/8GB) alabilirsin bence. Bende aynısını kullanıyorum ve çok memnunum.
(NOT: Tableti One UI 5.1 değil 6.1 olarak alırsan daha iyi olur. Çünkü One UI 5.1'den 6.1'e güncelleyince kasma sorunları oluyor.)

Kalem lazım anladığım kadarıyla bir de 6.1'e güncelleyip hard reset atıp baştan kursanız bence 6.1 almış gibi olur

Samsung Galaxy TAB A9+ (128/8GB) alabilirsin bence. Bende aynısını kullanıyorum ve çok memnunum.
(NOT: Tableti OneUI 5.1 değil 6.1 olarak alırsan daha iyi olur. Çünkü OneUI 5.1'den 6.1'e güncelleyince kasma sorunları oluyor.)
Galiba kalem yok bunda. Bir de sence üstte attığım mı daha iyi bu mu yoksa?

Galiba kalem yok bunda. Bir de sence üstte attığım mı daha iyi bu mu yoksa?

S9 FE %25 daha güçlü işlemciye sahip kalemi var ve amiral gemisi "s" model yani Samsung DeX ile Windows gibi pencereli uygulamalar açıp takılabilirsiniz hoparlör ve kameralar sanırım daha iyi ama 2 GB RAM'i az

S9 FE %25 daha güçlü işlemciye sahip kalemi var ve amiral gemisi "s" model yani Samsung DeX ile Windows gibi pencereli uygulamalar açıp takılabilirsiniz hoparlör ve kameralar sanırım daha iyi ama 2 GB RAM'i az
Hocam s9 FE aşırı güzel ama maalesef bütçemi biraz aşıyor. KYK bursum belli olsa ona göre alabilirim aslında ama sağolsunlar daha başvuru bile açmamışlar. Bende zaten PC var açıkçası. Sadece kalemi olan, arada ders çalışıp derste de PDF ile hocanın slyatlari açarak üstüne not alabileceğim bir şey lazım. O yüzden tablete 13k ya yakın bir bütçe ayırmak istemiyorum yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı