10.000 Dolarınız Olsa Ne Yapardınız?

Bankaya yatırırdım, diş hekimliği okumak istiyorum mezun olduğumda o parayla kendi muayenehanemi açardım.

Konuyu tekrar açacağım ama sanırım güzel bir araba alırdım Yada bu paraya Macaristan'a eğlenmeye giderdim

İlk mesajın atıldığı 2016'dan bu yana düşüncelerimizde köklü değişiklikler olduğunu düşünüyorum. Şu anda doğrudan bankaya yatırırdım. Dünyanın bin bir türlü hali var, çok yakından tanıklık etmeye devam ediyoruz malesef.

Evet, doğru okudunuz. birisi size gelip 10.000 dolar verseydi. Aniden şans veya başka bir sebepten, her neyse... Paranızı neye harcar veya yatırırdınız? Bunu düşünüp yazmanızı rica ediyorum.

Direkt Bitcoin.

10.000$ım var ve bir şey yapmıyorum. Yalnız aman dikkat sayın maliye bakanımız duymasın, elinde dolar tutanları Vatan haini ilan ediyorlar.

Evet, doğru okudunuz. Birisi size gelip 10.000 Dolar verseydi. Aniden şans veya başka bir sebepten, her neyse... Paranızı neye harcar veya yatırırdınız? Bunu düşünüp yazmanızı rica ediyorum.
Ne kadar varlık, o kadar dert.
Yarabbi şükür ev var, araba var.
İhtiyacım yok.
Gidip bir bakkalın borcunu filan kapatırdım.
Bir günde yüzlerce esnaf kepenk kapatıyor, çeklerini ödeyemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…