10.000 Dolarınız Olsa Ne Yapardınız?

İlk mesajın atıldığı 2016'dan bu yana düşüncelerimizde köklü değişiklikler olduğunu düşünüyorum. Şu anda doğrudan bankaya yatırırdım. Dünyanın bin bir türlü hali var, çok yakından tanıklık etmeye devam ediyoruz malesef.

Evet, doğru okudunuz. :) birisi size gelip 10.000 dolar verseydi. Aniden şans veya başka bir sebepten, her neyse... Paranızı neye harcar veya yatırırdınız? Bunu düşünüp yazmanızı rica ediyorum. :)

Direkt Bitcoin.

Evet, doğru okudunuz. :) Birisi size gelip 10.000 Dolar verseydi. Aniden şans veya başka bir sebepten, her neyse... Paranızı neye harcar veya yatırırdınız? Bunu düşünüp yazmanızı rica ediyorum. :)

O parayla bir Pontiac Firebird Trans Am alırdım. Geri kalanları yardıma muhtaç insanlara yollardım. 😊

Evet, doğru okudunuz. :) Birisi size gelip 10.000 Dolar verseydi. Aniden şans veya başka bir sebepten, her neyse... Paranızı neye harcar veya yatırırdınız? Bunu düşünüp yazmanızı rica ediyorum. :)
Ne kadar varlık, o kadar dert.
Yarabbi şükür ev var, araba var.
İhtiyacım yok.
Gidip bir bakkalın borcunu filan kapatırdım.
Bir günde yüzlerce esnaf kepenk kapatıyor, çeklerini ödeyemiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı