Yenilerinde kaldırıldı diyorlar.Asus TUF serisi ısınma sorunlu diye biliyorum.
Isınma sorunlu ve fiyatını hak etmeyen bir model, alınmaz.
Siz az önce bu laptop'a ısınma sorunlu demişsiniz?O sorunlar 2019 A serisinde mevcuttu, 2021 modellerinde ısınma sorunu çözüldü.
Garantisi var ve site güvenilir olduktan sonra bir sorun olmaz. Daha güvenli olmasını istiyorsan ödemeyi sanal kart ile yapabilirsin.Abiler biraz konudan alakasız ama internetten PC veya teknolojik ürün almaya nasıl cesaret edebiliyorsunuz ben internetten 300 TL üzeri bir şey almaya korkuyorum.
Hocam bir zamandan sonra alışıyoruz, ben de eskiden almaya çok sıcak bakmıyordum, fakat mecbur kalıyoruz. Ayrıca internet alışverişi çok gelişti, gayet güvenlidir.Abiler biraz konudan alakasız ama internetten PC veya teknolojik ürün almaya nasıl cesaret edebiliyorsunuz ben internetten 300 TL üzeri bir şey almaya korkuyorum.
Hocam bir zamandan sonra alışıyoruz, ben de eskiden almaya çok sıcak bakmıyordum, fakat mecbur kalıyoruz. Ayrıca internet alışverişi çok gelişti, gayet güvenlidir.
Ne alaka? Ben Dell G serisinden bahsediyordum, nereden Tuf'a geldiniz?Siz az önce bu laptop'a ısınma sorunlu demişsiniz?
Satıcılara iade edebiliyorsunuz, olmazsa THH'ye başvuruluyor.Hocam oldu da bir sorun çıktı nasıl çözeceğiz
Kusura bakmayın hocam, bu lafı TUF'a dediğinizi sandım. Tamamen benim hatam.Ne alaka? Ben Dell G serisinden bahsediyordum, nereden Tuf'a geldiniz?
Satıcılara iade edebiliyorsunuz, olmazsa THH'ye başvuruluyor.
Kargoda kırıldı diyelim telefon kargocu kapına gelince telefonu yanında açıyorsun eğer bir kırım varsa tutanak tutturuyorsun telefon geri gidiyor. Para da iade onaylandıktan 3 iş günü içinde hesabına yatıyor.Hocam oldu da bir sorun çıktı nasıl çözeceğiz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.