10.000₺ laptop tavsiyesi

Bütçe
10.000TL
Tabii ki Tulpar ama bu akşam almak zorunda mısınız?

Acelesi olduğu için bir an önce alınması gerekiyor. En fazla bir gün daha erteleyebilirim.

Monster almayın.

Önerdiğiniz sistem mevcut bütçeyi (11.000₺) aşıyor. Yazılım kısmında ekran kartı tarafında AMD'nin driver sorunlarıyla uğraşılacak olması da ayrı bir sorun. Yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Ayrıca Monster tercihinin sebebi piyasanın dengesizliği yüzünden Monster şu an diğer markalara nazaran daha ucuza bile geliyor mevcut yılbaşı indirimi ile.

Artık o sorunlar kalmadı ama siz bilirsiniz. Ben yine de Tulpar önermiyorum.

Asıl bütçe 9000₺ iken mevcut bütçeyi önce 10.000₺'ye oradan da zar zor 11.000₺'ye çekebilmişken şimdi neredeyse 12.000₺ ile bu sistemi alabilmek şu an için pek mümkün görünmüyor. Sonrasında da fiyatın yine bu şekilde kalabileceğinin garantisi yok ki zaten alınmasının da (kişisel ihtiyaçlardan ötürü) ayriyeten acelesi var. 11.000₺ bile ekstrem bir bütçe aslında. Monster'ın sorunu nedir tam olarak? Yakın zamanda ben de Monster tarafında pek şikayet duymadım.

Neden? Tercih nedenim son yıllarda epey olumlu geribildirim aldıkları için ve mevcut piyasanın stabil olmayışından ötürü f/p açısından diğer markalara nazaran Monster şu an gayet uygun gibi görünüyor.
Hocam abime 1 ay önce Monster aldık, pek kaliteli durmuyor. Malzeme kalitesi vasat.

Hocam bu laptop geri stoklara düşer mi? Satıcısı Hepsiburada olarak gelmesini söylüyorum. Satıcısı da Hepsiburada iken fiyatı 8400. Şimdi 9400 ayıp yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı