10.000 lira ile 16.000 lira arası RTX'li sistem toplama

Hocam bilgisayarınızın HDD'sini alıp yeni benim attığım PC'ye takabilirsiniz. Yukarıda 3080 ve R5 5600X'li bir sistem dizdim.
gördüm bakıyorum bütçeyi ayarlayınca almayı düşünüyorum ancak sher locked ın dizdiği sistemde bütçe artıyor sanırım oraya monitor ekliyebilir miyim ona bakıyorum

Kasa topladım İtopya'dan sizce nasıl pek anlamıyorum kasa bileşenleri birbiriyle uyumlu mu değil mi?

Bir de 2 monitör yapacağım bulduklarım. Monitöre ayırdığım para 4000.

Klavye mekanik olacak ben klavyeye 600 TL ayırdım. Klavyede num lock tuşlarına kadar tuşlar olursa sevinirim.

Mouse pad için 300 lira ayırdım ancak masam küçük en fazla 70x30 mouse pad alabilirim.

Mouse sıkıntısı yok bende var. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

i5 10400F ile 3070 darboğaz riski var bence biraz daha bütçe açıp işlemcinizi R5 5600X gibi daha güçlü bir işlemciye upgrade etmenizi öneririm.

i5 10400F ile 3070 darboğaz riski var bence biraz daha bütçe açıp işlemcinizi R5 5600X gibi daha güçlü bir işlemciye upgrade etmenizi öneririm.
r5 5600 5000tl lik mi yoksa 2000 küsür tl lik mi hatırlayamaadım
@SHER-LOCKED hocamın attığı sistemi alacaksanız DFS'nin sitesinde 6200'e İnno 3D 3070 ICHILL X4 satılıyordu. Onun stoklarını yakalayabilirseniz sistem daha ucuza gelecektir.
anladım
neyse her şey için teşekkürler ancak ben m2 ssd alacağım için sizden biraz daha yardım alıcam
kasayı ayarladım
herkse teşekkürler
konuyu nasıl bitirebilirim m2 ssd yi de ayarladım herkese tekrardan çok teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam M.2 şart mı? Yanı uğraştığınız şeyler için M.2 gereksiz olabilir. Genelde daha hızlı diye M.2 alınıyor ama günlük şeyler için ( oyun vs.) SATA 3 fazlasıyla yetiyor. M.2'y para yağmaya gerek yok.
Bu arada gerekli olup olmadığını herkese soruyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı