10.000₺ monitör tavsiyesi

Bütçe
10.000

Burakkslk

Decapat
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600
RX 6700 XT
16 RAM
Asus TUF AMD B550
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi Sosyaller.

Ben monitör alacağım fakat burada o kadar çok monitör tavsiye edildi ki, arasında boğuldum ve bir türlü seçemedim.

Alacağım monitörü oyun ve film için kullanacağım. Öyle çok FPS oyunu oynayan biri değilim; genellikle hikaye tabanlı veya FIFA tarzı oyunlar oynarım.

Boyut olarak, hikaye tabanlı çok oynadığım için 27 inç daha uygun olur diye düşündüm.

Ekran kartım 6700XT olduğu için de 2K fena olmaz diye düşünüyorum. 🙂

Mümkünse pivot özelliği olan ve ne kadar ucuz olursa o kadar kâr diyebileceğimiz monitör önerir misiniz?

Şimdiden teşekkürler. 🫶🏻

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi Sosyaller.

Ben monitör alacağım fakat burada o kadar çok monitör tavsiye edildi ki, arasında boğuldum ve bir türlü seçemedim.

Alacağım monitörü oyun ve film için kullanacağım. Öyle çok FPS oyunu oynayan biri değilim; genellikle hikaye tabanlı veya FIFA tarzı oyunlar oynarım.

Boyut olarak, hikaye tabanlı çok oynadığım için 27 inç daha uygun olur diye düşündüm.

Ekran kartım 6700XT olduğu için de 2K fena olmaz diye düşünüyorum. 🙂

Mümkünse pivot özelliği olan ve ne kadar ucuz olursa o kadar kâr diyebileceğimiz monitör önerir misiniz?

Şimdiden teşekkürler. 🫶🏻
Ben Lenovo R27QE kullanıyorum şuan, beni memnun etti beğenmediğim bir yönü yok sanırım fiyatına göre baya iyi. Ben 3 ay önce 7500 tl ye aldım şuan sanırım en ucuz mediamarktda var. Onun dışında Dell 2724D vardı seçenek olarak o fiyatlarda bazı konularda yeni modellerin kalitesiz paneller ile değiştiğini söyledikleri için kafamı karıştırdı o yüzden bunu lenovo tercih ettim. Doğru olmayadabilir o mevzu lenovo aldığma memnunum şuan başka modeller varsa önerirler yine.

Öğrenci indirimi ile G65B.
Samsung G65B alacağım sanırım, indirimle aynı fiyata geliyor ve incelemelerde daha iyi gibi gördüm.
Peki 27 ile 32 arasında bi fark var mı veya bilginiz var mı?
Ona göre aradaki 1 2 lirayı yok sayıp 32'ye de yönetebilirim.

Samsung G65B alacağım sanırım, indirimle aynı fiyata geliyor ve incelemelerde daha iyi gibi gördüm.
Peki 27 ile 32 arasında bir fark var mı veya bilginiz var mı?
Ona göre aradaki 1 2 lirayı yok sayıp 32'ye de yönetebilirim.

FPS oyunu çok sık oynamıyor isen 32 alabilrsin lakin arada bir FPS giriyor olsan bile 32 inç biraz zorlayabilir oynamanı.

Tamamdır o zaman ben 27'ye geri döneyim. 😃
Teşekkür ederim yardımlarınız için. 🫶🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı