10.000₺ telefon önerisi

Bütçe
10.000₺

Laveria fredy

Decipat
Herkese iyi sosyaller.10.000₺ civarı bütçem var sizlerden ricam telefon tavsiyesi vermeniz.
Kamerası orta seviye, güncelleme alan, çok arıza çıkarmayacak uygulamalarda donmadan rahatça gezebileceğim bir telefon istiyorum.
Aklımda Samsung Galaxy A34 vardı ancak forumda konulara baktığımda fiyatını hak etmiyor vs yazılar gördüm.
Sizin önerilerinizi bekliyor olacağım.
Kaçırılmayacak bir fırsat ise 1500-2000₺ aşırtma yapabilirim.

Herkese iyi sosyaller.10.000₺ civarı bütçem var sizlerden ricam telefon tavsiyesi vermeniz.
Kamerası orta seviye, güncelleme alan, çok arıza çıkarmayacak uygulamalarda donmadan rahatça gezebileceğim bir telefon istiyorum.
Aklımda Samsung Galaxy A34 vardı ancak forumda konulara baktığımda fiyatını hak etmiyor vs yazılar gördüm.

Samsung Galaxy A24, Honor X9a benim önerebileceklerim bunlar.

Hocam A34 tecrübem var gayet güzel ama o fiyata daha iyisini alırsın. A34'ün RAM'i iyi fakat bana göre kullanışlı değil. Daha kullanışlı iyi alırsan 6 GB RAM falan alırsın ama tabii ki 6 GB RAM sana yeter mi onu bilemem.

Hepinize teşekkür ederim önerileriniz için. A34 fiyat performans bir telefon anladığım kadarıyla başka öneri gelmezse A34 tercih edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı