Hocam kesinlikle G5 almanı önermiyorum ki bu işlerden anlayan hiçbir kimse de sana o monitörü önermez emin ol. Benim tavsiyelerim.
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu iki monitör olacaktır, Dell kendi monitörüm Omen 27C'yi de bir zamanlar kullanmıştım gayet güzel monitörler ikisi de.HP OMEN 27c 35D67E9 27" 1 ms QHD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP OMEN 27c 35D67E9 27" 1 ms QHD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP OMEN 27c 35D67E9 27" 1 ms QHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.819,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama şu an piyasada olmayan ama ikince el olarak bulursan almanı tavsiye edeceğim Samsung G7 var o da kesinlikle çok iyi bir monitör ama bunların arasından HP Omen 27C'yi tavsiye ederim.
Kendi işletim sistemi var. Youtube, netflix, prime video, stremio vs. yükleyebiliyorsun. G6 G65B'yi 2 aydır kullanıyorum. Bazen pc'yi açmıyorum. Direkt kendisinden prime video youtube takılıyorumCihazda Wi-Fi ve bluethooth varmış. Ne işe yarıyor bunda ki teknolojiler?
Kendi işletim sistemi var. YouTube, Netflix, Prime Video, stremio vs. yükleyebiliyorsun. G6 G65B'yi 2 aydır kullanıyorum. Bazen PC'yi açmıyorum. Direkt kendisinden Prime Video YouTube takılıyorum.
Hayır o özellikler sadece monitörün kendi işletim sisteminde kullanman için. Tizen OS var. Sistemden tamamen bağımsız.Windows içinde Wi-Fi kullanılabiliyor mu?
Ben de G2724D kullanıyorum da G65B bir tık daha iyi. Kalitesiz VA panel çekilmez ama bundaki bayağı iyi. Ghosting falan yok. Sadece görüş açıları ve black smearing konusunda IPS'lerin gerisinde kalıyor.Hocam kesinlikle G5 almanı önermiyorum ki bu işlerden anlayan hiçbir kimse de sana o monitörü önermez emin ol. Benim tavsiyelerim
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bu iki monitör olacaktır, Dell kendi monitörüm Omen 27C'yi de bir zamanlar kullanmıştım gayet güzel monitörler ikisi de.HP OMEN 27c 35D67E9 27" 1 ms QHD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP OMEN 27c 35D67E9 27" 1 ms QHD Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP OMEN 27c 35D67E9 27" 1 ms QHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.819,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama şu an piyasada olmayan ama ikince el olarak bulursan almanı tavsiye edeceğim Samsung G7 var o da kesinlikle çok iyi bir monitör ama bunların arasından HP Omen 27C'yi tavsiye ederim.
Ne için kullanacaksın monitörü?
AAA oyun için alacaktım.
G5'te herhangi bir sorun yok, VA olan versiyonu kötü g5'in. Önerdiğin monitörden çok da farklı bir şey sunmuyor samsung. Hiç bir alanda çok geride falan değil. Oldukça yakın performans veriyorlar. Yani gömülecek bir şey yok burada. Dell bir tık daha iyi renk gamutuna sahip. Kontrast olarak çok yakınlar. Monitör piyangosuna göre sonuç değişebilir. Parlaklık olarak zaten g5 yakın veya daha iyi sonuç veriyor. Tepki süresi testlerini de paylaştım bakabilirsin.Hocam kesinlikle G5 almanı önermiyorum ki bu işlerden anlayan hiçbir kimse de sana o monitörü önermez emin ol. Benim tavsiyelerim
G5'te herhangi bir sorun yok, VA olan versiyonu kötü G5'in. Önerdiğin monitörden çok da farklı bir şey sunmuyor Samsung. Hiçbir alanda çok geride falan değil. Oldukça yakın performans veriyorlar. Yani gömülecek bir şey yok burada. Dell bir tık daha iyi renk gamutuna sahip. Kontrast olarak çok yakınlar. Monitör piyangosuna göre sonuç değişebilir. Parlaklık olarak zaten G5 yakın veya daha iyi sonuç veriyor. Tepki süresi testlerini de paylaştım bakabilirsin.
Bu arada Dell'in panel revizesine gittiği yönde şikayetler var. Bu yüzden muallakta kalan bir model. Yeni versiyon söylentiye göre 250nit ve 850:1 civarı kontrast oranı sunuyormuş. Böyle bir durumda giriş seviye IPS monitörlerden farkı kalmıyor. Kesin bir bilgi değil ama, ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2507830
Eki Görüntüle 2507835
Eki Görüntüle 2507837
Eki Görüntüle 2507838
Eki Görüntüle 2507839