10.000 TL 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
10bin

rajul

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Tuf Gaming B650-PLUS Wi-Fi
CPU: AMD Ryzen 5 7600x
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz CL30
GPU: Palit RTX 4080 Gamerock OC
SSD: Samsung 990 Pro 1TB / Samsung 970 Evo Plus 1TB
Cooler: Deepcool LS720 Rgb 360MM
PSU: FSP Hydro G Pro ATX3.0 1000W 80+ Gold
Kasa: Lian Li Lancool 216
Merhaba,
4080'li sistem için 2K 27inç 144Hz (minimum) tepki süresi, parlaklığı, rengi güzel bir monitor arıyorum. Biraz hikayeli biraz fps oyunlari oynamayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçe: 10bin (monitör kesin tavsiye filan ediyorsaniz 1-2bin yukari çıkabilirim)

Son düzenleme:
Gigabyte forumda bunun onerildigini görüyorum da nasıldır bu, kullanan var mı?

Kullandiginiz bir ürün mü? Ghosting sorunu filan var mi hocam?
2 haftadır 4070 sistemde kullanıyorum gayet memnunum.
Hocam Ghosting filan öyle sorunlar var mı

ASUS TUF Gaming VG27AQ Bu model nasıldır? tipini filan beğeniyorum güzel görünüyor gözüme.

ölü piksel çıkabilme olasılığına karşın değişimlerde sorun çıkartmayacak bir markadan da almak istiyorum.

Hayır kullanmadım ama MSI monitörde quantum dot var. Renkler gerçeğe daha yakın gösterir quantum dot teknolojisi. Renk açısından daha iyi olur fakat ghosting konusunda bilgim yok.

Duyduğuma göre her monitörde az da olsa ghosting oluyormuş. Ondan kaçışın yok gibi.

Hayır kullanmadım ama MSI monitörde quantum dot var. Renkler gerçeğe daha yakın gösterir quantum dot teknolojisi. Renk açısından daha iyi olur fakat ghosting konusunda bilgim yok.

Duyduğuma göre her monitörde az da olsa ghosting oluyormuş. Ondan kaçışın yok gibi.
evet hocam orası doğrudur, en düşük olanı almak istiyorum. Attığım şu monitör nasıl sizce fiyatına değer mi, özellikleri olsun, tipi olarak aşırı beğendim. Sizin fikriniz nedir acaba? @Commodore 64
Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms QHD

Hocam Ghosting filan öyle sorunlar var mı

ASUS TUF Gaming VG27AQ Bu model nasıldır? tipini filan beğeniyorum güzel görünüyor gözüme.

ölü piksel çıkabilme olasılığına karşın değişimlerde sorun çıkartmayacak bir markadan da almak istiyorum.
ghosting ile karşılaşmadım, hiç ölü piksel de yok, ışık süzmesi falan yok, tabi ölü piksel çıkmama garantisi yok. yani genel olarak memnunum hiçbir sorununu görmedim.

Şu sitede bir incelemesi var monitörün. Minimum düzeyde ghosting var yazmışlar incelemede.

@lebowskia teşekkür ederim tavsiyeniz için listeme aldım, değerlendireceğim.

Şu sitede bir incelemesi var monitörün. Minimum düzeyde ghosting var yazmışlar incelemede.

inceleme beni daha çok bu monitöre itiyor :D

@Commodore 64 Hocam sizce değer mi bu fiyata, taksitle alacağım için her ay 800 lira daha fazla ödeyeceğim. MSI alırsam 800 lira daha az olacak, acayip arada kaldım.

MSI olanı alıyorum tşkler yorumlar ve tavsiyeleriniz için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı