10.000 TL altı 2K monitör tavsiyesi

Peki ben pc yi almadan alsam fiyatı artmadan bilgisayar olamadan çalıştırabilir miyim diyelim çalıştırdım nelere bakmam gerekiyor sadece ölü piksel mi buna dair konu linki var mı birde diyelim 1 tane ölü piksel veya başka sorun çıktı uğraştırmadan iade veya değişim alıyor mu iade yaptıktan sonra benim öğrenci indirimi boşa gider mi ?

3 sefere kadar ogrenci indiriminden faydalanabiliyorsun ayn hesaptan. Direkt goruntu alamazsin goruntu verecek bir yere baglaman gerek monitoru. Samsung evet ugrastirmiyor olu pixel konusunda.

3 sefere kadar ogrenci indiriminden faydalanabiliyorsun ayn hesaptan. Direkt goruntu alamazsin goruntu verecek bir yere baglaman gerek monitoru. Samsung evet ugrastirmiyor olu pixel konusunda.
Smart monitor olduğu için fişe takip çalışabiliyormuş öyle duydum kasa olmadan fişe bağlayıp çalıştırabilir miyim veya nereye baglarsam monitör açılır

Elimde s20 fe de var dex destekli pc olmadan bütün testleri yapabilir miyim ona göre alacağım erkenden

Smart monitor olduğu için fişe takip çalışabiliyormuş öyle duydum kasa olmadan fişe bağlayıp çalıştırabilir miyim veya nereye baglarsam monitör açılır

Elimde s20 fe de var dex destekli pc olmadan bütün testleri yapabilir miyim ona göre alacağım erkenden

O sekilde olabilir ama net bilgim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı