10.000 TL bütçe ile klavye, fare ve mouse pad önerisi

Bütçe
10.000 TL
Mouse olarak Beast X. Klavye ATK68. Pad olarak ikinci el bakarsanız Vaxee PA. Sıfır derseniz Aqua Control padlerden herhangi biri.

754 TL mi? Patladım vallahi. QCK+ bile daha iyi Klasse'den. İkisini de kullandım.

QCK uzun özmürlü değil çok tüy topluyor logo kısmı sökülüyor mousepadin altı yırtılıyor bence klasse zaten tiger e-sports'un çakması ama gayet güzel 700 800 TL'ye çıkmışken bence Wraith e-sports'tan Aqua Control alınabilir. 700 TL'ye klasse alınmaz.

Elin küçükse ve claw grip kullanıyorsan kesinlikle Lamzu Atlantis mini + 4K dongle alabilirsin.

Yuzde 60 klavye ben sevmiyorum acikcasi. Klavyeni bir yerlere tasimiyorsaniz gereksiz kucuk klavyeler. Teknik detay tarafina gelirsek manyetik switchle gelmesi cok iyi ancak ben o farki vermezdim sahsen. Fare tarafina gelirsek bu sizin elinizin boyutuyla da alakali. Lamzu Mini Pro kucuk bir urun. Elinize uyup uymadigina dikkat edin. Beast'e de o kadar para vermezdim sahsen ne gerek var.

Lamzularda pre travel olabiliyor. Düzelttiler mi bilmiyorum ama zaten Lamzu clicklere pek önem vermiyor daha önce Xantern hocamın da dediği gibi.

Lamzularda pre travel olabiliyor. Düzelttiler mi bilmiyorum ama zaten Lamzu clicklere pek önem vermiyor daha önce Xantern hocamın da dediği gibi.

Profesyonel bir e-spor oyuncusunun bir fareye bakis acisiyla oyun oynayan bir insanin ayni olamaz ki zaten. Onlar icin her metrik, en ufak teknik detay bile onemli. Bu profesyonel seviyede futbol oynayan birisiyle hali sahada futbol oynayan birisinin krampona bakis acisi gibidir.

3600'den fazla para veriliyorsa profesyonel bir oyuncu gibi bakılmalı. Boşa para değil tam olarak.

Mouse olarak Beast X. Klavye ATK68. Pad olarak ikinci el bakarsanız Vaxee PA. Sıfır derseniz Aqua Control padlerden herhangi biri.
Yarın bi 10 günlüğüne yurt dışına çıkıcam (avrupa) bu Vaxee PA var mıdır oralarda? Varsa vakit bulursam bakayım ve tam olarak hangi ürün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…