10.000 TL bütçe ile Metin 2 için sistem toplama

Bütçe
10.000

nazimx

Megapat
Merhaba arkadaşlar, 40 Client Metin 2 açabilecek bir sisteme ihtiyacım var. Metin 2 sadece işlemci ve RAM kullanan bir oyun olduğu için R9 3900X işlemci, 32 GB RAM ve R7 240 ekran kartı işimi görecektir diye düşünüyorum. Diğer bileşenlerde neye dikkat etmem gerekiyor hiçbir fikrim yok. Belirttiğim özelliklerde ki sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. (Bütçem 10.000 TL, monitör hariç)

O işlemciyle o ekran kartı gitmez ki. Toplayacaksanız sağlam normal bir pc toplayın, açacaktır zaten 40 client rahat bir şekilde.
O ekran kartı o işlemciyi beseleyebilir mi bilmiyorum, emin değilim.
Arkadaşlar ekran kartı tüketimi 0. Eğer besleyemez ise değiştiririm ben zaten. Bu işten para kazandığım için böyle bir sistem topluyorum yoksa geri zekalı değilim :D Normal bir pcden kastınız tam olarak ne?

Arkadaşlar ekran kartı tüketimi 0. Eğer besleyemez ise değiştiririm ben zaten. Bu işten para kazandığım için böyle bir sistem topluyorum yoksa geri zekalı değilim :D Normal bir pcden kastınız tam olarak ne?
Ekran kartını bir tık daha sağlam yapın en azından. Çok bir zararı olacağını sanmıyorum.

R7 240 takmaya gönlüm el vermedi.

Bir tık daha mantıklı bir sistem olacaktır.

Çok çok teşekkürler ortalama 9.500'e geliyor. Elimde de 850 EVO 500GB SSD vardı zaten işimi görecektir. 7/24 Çalışacağı için hava akışında vs. bir sorun yaşamam değil mi?
Bu arada hocam tamamen soru olarak soruyorum. Metin 2'de 40 Client açarak nasıl para kazanıyorsunuz, olayı nedir tam olarak?
Aracı bir program ile(hile) tüm clientleri kullanarak oyunda farm yaptırıp elde ettiklerimi satıyorum:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı