10.000 TL bütçe ile mikrofon ve ses kartı önerisi

Hocam lct 240 Pro'yu aldım. Phantom Power ile kullanıyorum şu an ufaktan bir dip ses ve cızırtı var. Ses kartı olarak EVO 4 veyahut ua volt 1 nasıl olur?
VOLT alın. Vokal için daha iyi mikrofon devreleri bulunur. Ayrıca harici güç beslemesi sayesinde PC ye yük bindirmez.

Memnun musun hocam lct 240 Pro'dan?

Discord ve yayın için ses kartı olmadan gayet iyi ama vokal kaydı aldığımda hafiften bir dip ses ve cızırtı geliyor.

Volt alın. Vokal için daha iyi mikrofon devreleri bulunur. Ayrıca harici güç beslemesi sayesinde PC'ye yük bindirmez.

Bende volt 1 de karar kıldım hocam ama oldu ki EVO 4 aldım performansı nasıl olur? Ayrıca volt 1 dip ses ve cızırtıyı tamamen keser mi?

Son düzenleme:
Discord ve yayın için ses kartı olmadan gayet iyi ama vokal kaydı aldığımda hafiften bir dip ses ve cızırtı geliyor.

Bende volt 1 de karar kıldım hocam ama oldu ki EVO 4 aldım performansı nasıl olur? Ayrıca volt 1 dip ses ve cızırtıyı tamamen keser mi?
"Dipses ve cızırtı" dediğinizin ne olduğunu / nasıl oluştuğunu bilmiyoruz. Ses kartının görevi bunları kesmek değilidir.

Hocam kusura bakmayın ama arkadaşın neden moralini bozuyorsunuz. Adam bir şeyler deneyip, çabalayıp bir şeyler başarmak istiyor. Siz hevesini kırıyorsunuz. 30 yıla yakın gitaristim falan yazmışsınız profilinize. Her insana böyle davranıyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı