10.000 TL bütçe ile monitör dahil bilgisayar toplama

Bütçe
10.000 TL
Çok haklısınız vergilerde çok büyük bir problem o yüzden elimi biraz çabuk tutmak istiyorum. İtopyada bayram indirimi olucakmış sizce diğer sitelerde de olur mu?
Bence hiç acele etmeyin.Ben ettim ondan söylüyorum.

3200MHz CL15 2x8 RAM alabilecekken gittim daha fazla fiyata 3000MHz CL16 ram aldım.

350 liraya kaliteli bir kasa alabilecekken daha CPU Hava soğutma desteği 150MM'yi bile geçemeyen bir kasa aldım.

Bence hiç acele etmeyin.Ben ettim ondan söylüyorum.

3200MHz CL15 2x8 RAM alabilecekken gittim daha fazla fiyata 3000MHz CL16 ram aldım.

350 liraya kaliteli bir kasa alabilecekken daha CPU Hava soğutma desteği 150MM'yi bile geçemeyen bir kasa aldım.
Şu anki bilgisayarım birazcık yeterli olsa daha çok beklerdim ama şu an bilemedim.

Tercih sizin hocam.Size şunu yapın bunu yapın derim şuan için doğrudur belki ama ileride üzülürsünüz.
Ya da iyi ki almışım bekleseydim şöyle olacaktı böyle olacaktı dersiniz.
Tercih sizin hocam.Size şunu yapın bunu yapın derim şuan için doğrudur belki ama ileride üzülürsünüz.
Ya da iyi ki almışım bekleseydim şöyle olacaktı böyle olacaktı dersiniz.
Sizce RTX 3070’in fiyatı şu anki RTX2070’e yakın olur mu hocam? Siz dedikten sonra açıkcası RTX 3000 ve Ryzen 4000 serisini beklemek mantıklı gelmeye başladı.

Sizce RTX 3070’in fiyatı şu anki RTX2070’e yakın olur mu hocam? Siz dedikten sonra açıkcası RTX 3000 ve Ryzen 4000 serisini beklemek mantıklı gelmeye başladı.
download.jpg

Hahahahaha. Beklemeyi düşünüyorum ama beklerken bir indirim falan olursa alabilirim sistemi o yüzden sizce arkadaşın attığı sistem ve 27 inçlik monitör nasıldır? Daha iyisi veya daha ucuzu olabilir mi?
Bence bütçenizi biraz arttırın ve 2K 144Hz 24" monitörlere yönelin sonuçta kullanacağınız ekran kartı 2070S.

Bence bütçenizi biraz arttırın ve 2K 144Hz 24" monitörlere yönelin sonuçta kullanacağınız ekran kartı 2070S.
İndirim olursa bütçem yeter galiba. Olmazsa playstation’ı satıp bunu yapmayı düşünüyorum. Onun dışında kasanın bir eksiği yok galiba.
Aoc 27" Q27G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Gaming Monitör
Hocam sizce bu monitör nasıldır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı