AdvocateD
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Nereye baktınız hiç bir fikrim yok ama bahsettiğim Direct Drive servo motorlu setler 15-20 bin TL'den başlıyor sonsuza kadar gidiyorDedğiniz setler işte hocam. Trendyol'a bir bakayım dedim 50 55'ler havada geziyor. İşim olmaz ama meraktan bir bakayım dedim.
Sanırım bahsettiğiniz bu ilanDedğiniz setler işte hocam. Trendyol'a bir bakayım dedim 50 55'ler havada geziyor. İşim olmaz ama meraktan bir bakayım dedim.
Moza Racing R3 Direct Drive Yarış Direksiyonu Seti (Pc'de Çalışır) - Fiyatı, Yorumları
Moza Racing R3 Direct Drive Yarış Direksiyonu Seti (Pc'de Çalışır) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu ürünün fiyatı 20-25K seviyesinde. Bu satıcı ya scammer yada stokta var gözüksün diye yüksek fiyattan giriş yapmış yoksa fiyatı bu değil.
Benim önerdiğim ürünlerden biri bu.
pxn VD4 Bundle F Direct Drive Direksiyon Seti | 4 Nm Sabit Tork Gücü | W AS Simit ve Hall-Effect - Fiyatı, Yorumları
pxn VD4 Bundle F Direct Drive Direksiyon Seti | 4 Nm Sabit Tork Gücü | W AS Simit ve Hall-Effect yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleme: