Scyrox V8 ve W75 alabilirsiniz ama W75 stokta şu an maalesef yok.
Büyüklük olarak ne düşünüyorsunuz acaba.
Daha çok FPS oyunları için kullanılacak. Mutlaka beyaz olmalı. Klavye de bilek desteği ve numpad öncelikli önerilerinizi bekliyorum.
Yok ben kullanıyorum siyah hiçbişe olmadıScyrox V8 kullanıyorum 1 ay oldu hafif esneme yapıyor onu belirteyim.
Daha çok FPS oyunları için kullanılacak. Mutlaka beyaz olmalı. Klavye de bilek desteği ve numpad öncelikli önerilerinizi bekliyorum.
Çok önemli değil numpad kısmı olsa iyi olurScyrox v8 Ve w75 alabilirsiniz ama w75 stokta şuan malesef yok
Büyüklük olarak ne düşünüyorsunuz acaba
Esneme yapıyor derken? Biraz daha detay verir misiniz?Scyrox V8 kullanıyorum 1 ay oldu hafif esneme yapıyor onu belirteyim.
Evet baya hoş duruyor. Kampanya vardı kontrol edeyim dahilse düşünebilirim. Deneme fırsatınız oldu mu yada inceleme?https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1380749872.html klavye için bu ürün çok mantıklı fakat fiyatı çok.
Pençe mümkünse 2 yan tuş iyi olur mouse. Önceliğim numpad ama 75 i not ettim. TeşekkürlerMouse tutuş şeklin nedir numpad şart değilse harika 75 klavyeler var.
Çok önemli değil numpad kısmı olsa iyi olur.
Esneme yapıyor derken? Biraz daha detay verir misiniz?
Evet bayağı hoş duruyor. Kampanya vardı kontrol edeyim dahilse düşünebilirim. Deneme fırsatınız oldu mu ya da inceleme?
Pençe mümkünse 2 yan tuş iyi olur mouse. Önceliğim numpad ama 75'i not ettim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.