10.000 TL bütçe ile Wireless fare ve klavye önerisi

Pulsar X2 CrazyLight 8K Hz XS-1 Sensör Aqua Zest Kablosuz Size 1 Mini Simetrik Gaming Mouse (PX2CL102) mouse.
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse bunlara bakabilirsin.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Deneyimleme şansınız olan var mı?

Çok önemli değil numpad kısmı olsa iyi olur.

Esneme yapıyor derken? Biraz daha detay verir misiniz?

Evet bayağı hoş duruyor. Kampanya vardı kontrol edeyim dahilse düşünebilirim. Deneme fırsatınız oldu mu ya da inceleme?

Pençe mümkünse 2 yan tuş iyi olur mouse. Önceliğim numpad ama 75'i not ettim. Teşekkürler.

Yani yanlara bastırınca cok cok cok hafif gıcırdıyor.

Daha çok FPS oyunları için kullanılacak. Mutlaka beyaz olmalı. Klavye de bilek desteği ve numpad öncelikli önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba bu aralar çok tutan G75 Pro'yu önerebilirim ki bence bu fiyata mucizevi bir klavye aşşağıya linklerini bırakıyorum ayrıca detaylı bilgi için @328914 un incelemesine bak ayrıca ses testini de koyacağım

SESİ İÇİN VİDEO:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bunu önermemin sebebi genel olarak uygun fiyatlı ve iyi olması tabii bu fiyata illa daha iyileri vardır ancak bu fiyat segmentinde en iyi şuanda bu değerlendirmek isterseniz güzel bir klavye son zamanlarda forumlarda çok çok öneriliyor ve çok memnun kalıyor alanlar.

Daha çok FPS oyunları için kullanılacak. Mutlaka beyaz olmalı. Klavye de bilek desteği ve numpad öncelikli önerilerinizi bekliyorum.

Ekstra bilek desteğini Temu gibi yerlerde alabilirsin veya Wraith Studio'da hala 20Cm'lik ahşap bilek desteği stokta.

İlk fareyi önerdim ama ellerin büyükse G703 shape klonu olan Terra Pro tercih edeblirsin. Alternatif olarak düşün. Numpad ve Bilek desteği önerilerim zaten ekli. Onun dışında FPS oyunu odaklı gittiğini söylemişsin her türlü Mekanik bir Klavye'den ziyade manyetik switch bir ürün daha iyi iş yapacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı