10.000 TL bütçeyle sistem toplama

Arthurr

Centipat
Daha fazla  
Başlıktan da gördüğünüz üzere 10.000 TL bütçem var. Ve sistem sıfırdan kurulacak. Yani elimde herhangi bir PSU veya kasa, monitör yok. Bunları da değerlendirdiğinizde sizce bu bütçeye en uygun parçalar nedir acaba? Siz olsanız bu bütçeyi nasıl değerlendirirdiniz? Şimdiden teşekkürler.

2
Başlıktan da gördüğünüz üzere 10.000 TL bütçem var. Ve sistem sıfırdan kurulacak. Yani elimde herhangi bir PSU veya kasa, monitör yok. Bunları da değerlendirdiğinizde sizce bu bütçeye en uygun parçalar nedir acaba? Siz olsanız bu bütçeyi nasıl değerlendirirdiniz? Şimdiden teşekkürler.
2.ele yönel bu bütçeye sıfır toplama sakın.

Hocam bu bütçelere pek mümkün görünmüyor 2. el dahil, bence acele etmeyip biraz daha bütçe ekleyip toplayın, tabi ne için kullanacağınızda önemli.

Yanıtlarınız için teşekkürler. Zaten sıfır toplamanın imkansız olduğunun farkındayım. Biraz bakındım açıkçası ve GTX 1650 Super, Ryzen 5 4500, A520M gibi parçalarda karar kıldım. Siz ne dersiniz? Zaten bu bütçeye çok bir beklentim yok. Olamazda zaten. Bu parçalar bu bütçeye uygun mudur?

Yanıtlarınız için teşekkürler. Zaten sıfır toplamanın imkansız olduğunun farkındayım. Biraz bakındım açıkçası ve GTX 1650 Super, Ryzen 5 4500, A520M gibi parçalarda karar kıldım. Siz ne dersiniz? Zaten bu bütçeye çok bir beklentim yok. Olamazda zaten. Bu parçalar bu bütçeye uygun mudur?
Bu sistemle ne yapmak istediğin önemli fakat 2. el olduğu için çok uzun ömürlü olmaz senin için problem çıkarabilir, bence bir kaç ay daha bekleyip üzerine ekleme yapmalısın.

10kya bomba olmayan bileşenlerle pek mümkün değil minimum 15k olması lazım bütçenin. R5 4500de iyi değil bildiğim kadariyla a520ler ise 2.elde 0 parası gtx 1650s ise saçma sapan fiyatlardan satılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı