10.000 TL civarı telefon önerisi

Dayex

Hectopat
Katılım
31 Mayıs 2020
Mesajlar
79
Arkadaşlar şuan LG Stylus 2 kullanıyorum. Telefonu uzun süre kullanan biriyim o yüzden uzun vadede beni üzmeyecek bir telefon almak istiyorum. Ufak bir araştırmamla bu fiyat civarında seçeneklerin belirli olduğunu görüyorum. S21 FE, S20 FE SD, Iphone 11 seçeneklerimin arasında. Uzun süre kullanma söz konusu olunca iphone mantıklı diye düşünüyorum. Çok oyun oynamam ama yeni telefonla belki orta düzeyde oynarım, çoğunlukla sosyal medya spotify, whatsapp vs. kullanıyorum. Bataryası bir günü çıkarsa yeterlidir. Nasıl olsa gün sonunda gece şarja takıyorum.
 
Samsung Galaxy Note 20 öneriyorum, +2K daha verirseniz Plus modelini de tercih edebilirsiniz. Note 20 önermemin sebebi 64 MP kameraya ve 4300 mAh bataryaya sahip olması tabii ki Note özellikleri ve kalemi de dahil güzel bir telefon diye düşünüyorum.
 
iPhone 11 almanı öneririm. iPhone öncesinde 3 adet Samsung cihaz kullandım. IPhone'daki rahatlık hiçbirinde yok. Gerek rahatlığı, kamerası, pil ömrü, kalitesi olarak iPhone tercihimdir. Sabah evden çıkmadan 100 şarjla çıkıyorum okulda aktif bir şekilde kullanıp oradan dershanede kullanıyorum yani gün içerisinde ortalama 12 saat aktif bir şekilde kullanıyorum. Eve döndüğümde %30-40 şarj kalmış oluyor. Eğer bir de 20W şarj adaptörü alırsan senin açından daha iyi olur. Ortalama 1 saat içerisinde %100 şarj imkanı sunuyor.
 
Güncelleme desteği açısından 11 modeli daha mantıklı. Artık üst seviye Samsung modelleri de 4 Android güncellemesi alacak.

Peki şu an iPhone 11 modelinin 128 GB modeli 10.800 TL. Sizce 2500 TL daha ekleyip iPhone 13 mini almak mantıklı mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mini alacağınız en son seçenek olsun hatta seçenek dahi olmasın her konuda çok küçük bir telefon madem 2500TL daha verebiliyorsunuz 12 tercih edin derim.
 

Geri
Yukarı