10.000 TL civarına 3050Tİ/3050 ekran kartlı laptop önerisi

Bütçe
11.000

hikmetbenolx

Centipat
Katılım
8 Eylül 2020
Mesajlar
10
Günümüz oyunlarını oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Bütçemin yettiği en yüksek ekran kartlarının başlıktaki ekran kartları olduğunu düşünüyorum. Fiyat performans açısından başka önerileriniz olursa onlara da açığım. İstediğim özellikleri şu şekilde sıralayabilirim; 16 GB ram, 1TB SSD, 3050/3050Tİ ekran kartı. Bu bütçeyle kriterlerimi girdiğimde karşıma Monster ve HP markaları çıkıyor. Monster markasıyla ilgili forumda birçok kötü yorum okudum. Isınma, malzeme kalitesi, ışık sızması, ölü piksel vs. Bu yüzden Monster almaktan biraz çekiniyorum. HP hakkında bir bilgim yok. Ekteki laptoplar hakkında yorum yaparsanız, başka laptop önerilerinde bulunursanız sevinirim. HP'nin linkini, Monster'ın özelliklerinin göründüğü ekran görüntüsünü paylaşıyorum.

HP Pavilion


Abra A7 V13.2 17,3 Oyun Bilgisayarı.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'i unutun bence abra/clevo kasalar cidden berbat. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-bilgisayar-p-HBCV000008SRHI?magaza=Teknorya kalan paranın üstüne biraz daha ekleyip bunu alabilirsiniz ASUS asla pişman etmez.
Monster'i unutun bence abra/clevo kasalar cidden berbat. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-bilgisayar-p-HBCV000008SRHI?magaza=Teknorya kalan paranın üstüne biraz daha ekleyip 8 GB RAM daha eklerseniz bunu alabilirsiniz ASUS asla pişman etmez.
 

Geri
Yukarı