10.000 TL direksiyon seti önerisi

10k 12K arasında bir direksiyon seti almak istiyorum ama bilmiyorum önerebileceğiniz bir şey var mı? Vitesli olsun ETS 2 Assetto Corsa, Forza falan oynayacağım.

FFB olmayan hiçbir direksiyona yönelme Rampage, pxn vesaire fark etmez. Yani memnun olup kullanan var mı emin değilim bu direksiyonları. Sürüş deneyimi sağlayacak özellikleri sadece yuvarlak yapıya sahip olmaları.

En düşük G25, G27, G29, T128, T150, T248 gibi modellere yönel. Mümkünse ikinci ele yönel temiz ürünler var ve fiyat olarak düşükler piyasadan bayağı. 30k civarına çıkılmayacaksa sıfır almanın şu an herhangi bir önemi yok. İlla vites olsun diyorsan G29 bundle olarak satanlar dolu sarı sitede.

Vitesi dert etmem bana daha iyi sürüş hissiyatı ve FFB verecek cihaz lazım diyorsan G29'dan T248e geçiş pedal ve FFB açısından daha iyi. Daha üst deneyimi de Direct Drive ile almak mantıklı.

Pxn ve Rampage gibi markalara kulağını kapat. Lüzum yok tartışmaya rezalet direksiyon setleri var bu markaların aynı standartlarda değiller yazdıklarımla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı