10.000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

c_kavlako6

Centipat
Merhaba. Masaüstü bilgisayar toplayacaktım ancak iş durumumun belli olmaması gibi nedenlerle hayatım düzene girene kadar kendime dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Yaklaşık 10.000 TL bütçem var. Eğer 11.000 TL gibi bir fiyata çok iyi bir bilgisayar bulursam o fiyatlara da çıkabilirim. Genel olarak hangi özellikleri olması gerektiğini bilmiyorum. GTX 1660 Ti ile RTX2060 arasında çok büyük fark var mı veya GTX 1660 Ti ile GTX 1650 arasında büyük bir farklılık var mı? Alacağım zaman nelere dikkat etmeliyim? Kesin olmasını istediğim özellik 17, 3" ve 144Hz bir ekrana sahip olması. Bu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanım amacınız sadece oyun mu olacak. Sadece oyun değilse başka ne için kullanacaksınız?
Ayrıca en son baktığımda rtx 2060lı laptoplar 12-13k fiyattan başlıyordu diye hatırlıyorum.

Bu bütçede GTX 1660 Ti ve RTX 2060'ın altına düşmenizi önermiyorum.
Marka olarak öneriniz var mı?
Kullanım amacınız sadece oyun mu olacak. Sadece oyun değilse başka ne için kullanacaksınız?
Ayrıca en son baktığımda rtx 2060lı laptoplar 12-13k fiyattan başlıyordu diye hatırlıyorum.
Monster da 11.000 TL ye buldum ancak marka hakkındaki yorumlar kafamı karıştırdı. Daha çok oyun için kullanacağım Autocad, Sap2000 tarzı programlar da kullanacağım.

Marka olarak öneriniz var mı?

Monster da 11.000 TL ye buldum ancak marka hakkındaki yorumlar kafamı karıştırdı. Daha çok oyun için kullanacağım Autocad, Sap2000 tarzı programlar da kullanacağım.
Eğer son ayarlardan oynuyum rtx açıyım gibi bi derdiniz yoksa veya daha çok iş için kullanırım arada oyun girerim diyorsanız 1660ti olan bir bilgisayar almanızı tavsiye ederim. Zaten 1660ti da günümüzdeki çoğu oyunu 1080p very-high veya ultrada oynatır. Ama sonuçta siz bilirsiniz ben olsam 2060lı bir laptop almayı seçerdim.

Eğer son ayarlardan oynuyum rtx açıyım gibi bi derdiniz yoksa veya daha çok iş için kullanırım arada oyun girerim diyorsanız 1660ti olan bir bilgisayar almanızı tavsiye ederim. Zaten 1660ti da günümüzdeki çoğu oyunu 1080p very-high veya ultrada oynatır. Ama sonuçta siz bilirsiniz ben olsam 2060lı bir laptop almayı seçerdim.
Marka tavsiyeniz var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı