Teknobiyotik P2 AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Bunun işlemcisini 3600 yaparsanız olabilir.
![]()
Acer 23.6" KG241QPbiip 1920x1080 1ms / 144Hz DP / HDMI FreeSync Gaming Monitör - Monitör - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
KG1 Görülecek Çok Daha Fazla Şey Var Keskin hatlı, üç parçalı stand üzerinde ZeroFrame™1 tasarımlı ekranla mükemmel tam görüş elde edin. Işık Hızında Freesync™ 240 Hz'ye kadar3 yenileme hızı, 1 ms tepki süresine sahip AMD® Freesync™ ile kusursuz bir oyun deneyiminin...www.teknobiyotik.com
![]()
Logitech G402 Hyperion Fury Oyuncu Mouse (910-004068) - Mouse - Klavye & Mouse & Pad - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
Untitled 1 Özellikler Fusion Engine yüksek hızlı tarama Ultra hızlı oyun deneyimi için gelişmiş algılayıcı teknolojisi Hyperion Fury, Logitech Delta Zero teknolojisiyle üretilmiş optik algılayıcıyı, özel Fusion Engine™ hibrid algılayıcıyla birleştirerek 500 IPS'in...www.teknobiyotik.com
![]()
Logitech G413 Mekanik Q Türkçe Oyuncu Klavyesi (920-008311) - Klavye - Klavye & Mouse - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
Daha büyük görün Daha büyük görün Kutuda ne var: - Oyun klavyesi. - Oyun tuş...www.teknobiyotik.com
![]()
Dark ProGamer Shift 800 Kumaş 850x400x3mm MousePad (DK-AC-MPAD04) - Mousepad - Klavye & Mouse & Pad - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
Dark Elite Force Serisi Mouse Pad - Mikro Dokumalı Yüksek Performans Oyuncu MousePad (850x400mm) Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Kenarlara sahip Dark Elite Force MousePad ile Farklı bir Oyun Deneyimi! Dark Elite Force Serisi ile Mouse Artık Ait Olduğu Yerde Ne türde olursa olsun hiç bir masa...www.teknobiyotik.com
![]()
Razer Kablolu Kraken Tournament Edition Siyah Gaming Kulaklık - Kulaklık - Ses - Görüntü Ürünleri - Çevre Birimleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ekipmanlar da Teknobiyotik'ten oldu, siz değiştirsiniz ama ben bir fikir vermek amacıyla ekipmanları koydum. Sanırım PC + monitörden sonra ekipmanlar için 2500 TL gibi bir para kalıyor, tam hesaplamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.